onsdag, oktober 26, 2005

Ny dag, nya förutsättningar!

Ajajajaj, min nacke!!! Jag har nog konstaterat att jag behöver köpa mig en ny huvudkudde till sängen. Varje morgon vaknar jag med nackvärk på höger sida. Kanske är det kudden/kuddarna det är fel på. Ska ta mig till Hemtex och kika på nån tempur-liknande kudde. Kanske kan det bli bättre. Annars måste jag väl inse att det är mig det är fel på ;-) Fast det kan det väl inte vara?

Annat nytt då... Lider med min vän Paula!! Fick igår reda på att hon och hennes man ska separera :-( Så tråkigt! Jag har alltid tyckt att dom passar så bra ihop, men så där är det ibland. Man hamnar i ofas med varandra och det finns inte mycket man kan göra om man inte hittar tillbaka till "fasen" :-s Men en separation är aldrig kul för de inblandade parterna, och framförallt inte för barnen. Förhoppningsvis så går de stärkta ur situationen och hittar ett jämviktsläge iaf... Trist är det hur som haver!

Jo, jag har beställt en bok http://www.livshandboken.se/miatornblom_sjalvkansla.asp Tyckte det verkade vara ett spännande ämne, som många av oss i dagens samhälle behöver tänka på. Självkänslan är ju viktig! Både på det personliga planet och i det sociala samspelet. Beställde den från Adlibris, ser framemot när den kommer!!! Så spännande! Passade samtidigt på att beställa en bok om konflikter och konflikthantering, är ett spännande område det med :) Bra att ha i jobbet om inte annat, kunskap är bra :)

Dagen kommer annars att gå till att inhandla undervisningsmaterial till jobbet, beställa undervattensfoton och så i eftermiddag/kväll tänkte jag bestämt scrappa en neutral layout (dvs en LO utan foton på människor) till www.scrapaddicted.se där jag är medlem i designteamet. Mitt dåliga samvete är nämligen att Jane bad oss dt-medlemmar att göra varsin sån redan för 1 månad sen, men jag hann verkligen inte :-s Men ska ta tag i det ikväll... Och även ta tag i mina swappar jag är med i. Den ena ska vara inne om 2,5 vecka (julgodis-recept) och jag har påbörjat dom... Men tröttnade på utseende och pappersval, men det är bara att köra på annars har jag ju skurit sönder papper mm i onödan *s*

Ha det gott, igelkott! *kram*

4 kommentarer:

Anonym sa...

å den boken har jag snart med...spännade kan vi fundera över den tilslammans då;)

Mikaela sa...

Jag vaknar också varje morgon med värk i nacken, det är så jobbigt. Funderar också på en tempurkudde, tror faktiskt att det är ett kuddproblem. Hoppas att det blir bättre!

webmosterhelene sa...

Badanka-Åsa: klart vi ska fundera över den tillsammans :) Mikla: ja, tror oxå det beror på kudden så nu när det ändå visade sig vara rea på såna på Hemtex, så köpte jag en :)

~Karin~ sa...

Hej raring!!
Mmm, måste vara så...samma själ, samma tanke!!! *puss*

Jobbigt med nacken, hoppas en ny kudde kan råda bot på det!!

Idag har Elias fått nya Kavatstövlar så nu kan vi ta o använda dom från förra året nu på hösten o i vinter dom varma, goa o nya! Så knökigt det där med höst o kläder...både för barn o vuxna!

Kul å scrappa! Jag hoppas jag får nåt gjort snart i min nya hörna :-)

Tråkigt å läsa om Paula...hälsa så gott när du pratar med henne!!!

Nu ska jag göra mig klar för jobbet! Puss å kram /K