torsdag, maj 01, 2008

Skapar och skapar...

Mmmm, sitter och skapar till tidningen nu... Det har gått lite trögt, för jag har fått huvudvärk som suttit i de senaste dagarna. Är ju lite känslig då det blir väderväxlingar. Men fördelen att skapa då jag har huvudvärk är att jag inte tänker lika mkt som vanligt och att det blir rätt bra resultat iaf :-)

Ska även färdigställa lite grejer från eventet, har några halvfärdiga sidor att göra klart + 1 helt färdig och en halvfärdig sida som jag gjorde på träffen på lördagskvällen :-) Så jag ska förhoppningsvis ha endel att visa er snart, även om ni säkert får se endel i andra bloggar oxå ;-) Men å andra sidan gör jag ALLTID om grejerna utifrån min stil, för jag har såååå svårt att följa en färdig mall. Så lite skillnad ska det väl bli :-)

Och ni som hojtade att ni var intresserad av Punchinella. Ska gå igenom hur många ni är och återkomma till er :-) Om ca 1,5 vecka kommer det lite mer Punchinella, så jag kanske kan hojta till fler av er då :-) Jag åter kommer!

------------------------------

Här nedan kommer canvasdukarna jag gjorde till Skaparlusten, helt underbara färger att jobba med!! Fantastiska papper från Kaiser Craft och annat roligt material!! Ska skapa lite mer nästa vecka med det underbara och välfyllda paketet jag fick :-)



8 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka härliga små tavlor! Jag gillar färgerna jätte mycket!

Joy for Health sa...

Super läckra verkligen! Kanonläckra färger och lysande kärleksfulla!

Petraso sa...

underbara!!!!!

Ewonne sa...

Fantastiskt vackra tavlor du gjort! Och så älskar jag färgkombon som du använt!!!
//Ewonne

Anonym sa...

Vilka underbara tavlor!

Jozebelle sa...

Vilken underbar tavla!!!

Susanne H / snuffehar sa...

Vilka fina tavlor!
Punchinella är jag också väääldigt intresserad av!!! Har letat efter det med ej funnit någonstans. Så hojta gärna till mig också om du har till salu... ;o)

Ulrica sa...

Wow så fina! Superhärliga färger.