torsdag, juni 11, 2009

LO: Full av temperament + uppdat av dagen...

Denna LO får representera hur det känns just nu *s* Aston är på strålande humör tills han ska gå och lägga sig, men sen får man kämpa sig blå med en vrålskrikande Aston. Men han viker ner sig tillslut. Med en halvt galen mamma på köpet ;-) Tålamod är oftast INTE mitt andranamn, tyvärr. Jag tror dock detta skrikande beror på att han ställer sig upp, mer och mer. Att han lär sig nya saker! Feber har han fortfarande, men kanske ngt lägre nu.

Det blir ju tyvärr inte så mkt fotograferat just nu, dels är vädret supertrist och dels så håller vi oss inomhus och träffar inte en själ... Men snart är vi på banan igen, hoppas jag.

Denna LO är en djupdykning i spillpapper, så härligt att faktiskt göra av med lite sånt. Jag har ju en hel del spill...

4 kommentarer:

MissMian sa...

Underbar LO!!! Härliga färger och så fint foto. Det låter som lillkillen har öroninflammation. Då brukar de skrika när man lägger dem. Stackars lilla plutten :)

Ludmilla sa...

Tack för dina fina kommentarer på min blogg. De värmer.

Stor kram

Ludmilla

Fnyz sa...

hihi, ja kanske det där med tålamod har gått iarv då :-p

det är verkligen jättjobbigt när man får kämpa vid läggningen, man har så dålig ork oavsett hur bra tålamod man har i vanlgia fall. Vet att vid 10 månader hade matidla en tillväxtperiod så läggningarna var en pina, vi fick prova på ett par olika "tekniker" innan vi lyckades tillslut. och det var i samma veva som hon åxå hade börjat resa sig mot saker, myckert som de ska bearbeta när kvällen kommer.

Än så länge så är iaf Edit lättlagd och sover som en ängel hela natten men snart kommer det säkert nån tillväxtperiod som sätter alla rutiner i svajjning.

kramar

Anette sa...

Ville bara saga att du gor sa fina LO:er. Jag blir jatteinspirerad, gillar det lite minimalistiska eller vad det nu kan kallas :-)Du har anvant svarta alfas en hel del pa de senaste LO, supersnyggt. Vilket marke ar det? Skulle sa garna vilja fa tag pa dem. Du far ursakta att det saknas svenska bokstaver. Bor i Australien och vi har bara ett "engelskt" tangentbord har hemma.
Anette