torsdag, mars 25, 2010

Astons sömn...

Ända sen vi började renovera lägenheten i november förra året så började Aston sova sämre på nätterna. Han har sovit rätt bra sitt första år, vaknat 1-2 ggr/natt som regel (med vissa undantag då). Men iom renoveringen så kunde han vakna till och vilja ha nappen istoppad 5-6-10-15 ggr vissa nätter. Ok att jag ändå känt mig rätt utvilad på mornarna då han sover rätt länge, men det är ändå jobbigt att inte få sova ordentligt. Han hade ju inte heller något eget rum att sova i, så han blev nog lite störd av oss.

Nu när vi väl är på plats i huset så får han fortsätta sova inne hos oss ett tag, då hans rum ligger på andra sidan huset (och om han vaknar 5-6-10-15 ggr/natt - vem orkar springa fram och tillbaka flera meter då? ;-) )...

Men faktum är att för varje natt som gått har han sovit bättre och bättre och natten som var så vaknade han till vid 23 för att han tappat bort nappen. Sen vaknade han ca 8,10 imorse. Jag har alltså inte varit upp en enda gång.

Nå, det kanske var ett undantag. Men hittills ikväll har han inte vaknat en enda gång hittills, så hoppas det blir en trend ;-)

Inga kommentarer: