söndag, december 25, 2005

Jul, jul, strålande jul!

Mmmmmm, jag älskar verkligen julen!!! Härliga dofter, fantastiska färger, alla är glada och allt är så mysigt :) Det jag saknade i år var mina barn och snön :) Men så är det ju.... Julafton var grön i år, men det var himla halt ute... Man varnade på radio och TV för halkan.... Brrrr... Synd att vi inte fick en vit jul :-s

Jag och Fredrik tog det lugnt större delen av morgonen. Vi gav varann varsin liten julklapp, mest symboliskt eftersom vi ska fira lilla julafton på annandagen då Robin och Martin kommer hem. Jag fick en superbra fototidning, som jag tillbringade flera timmar med att läsa. Fredrik fick ett litet upplevelse-kit av mig *fniss* En liten flaska champange, en flaska massageolja, ett ljus och en kryddburk med en handskriven beskrivning på hur kitet ska användas *hihi* Ganska uppskattat kan man säga :)

Julaftonskvällen firades hos Christer, Therese, Johan och lilla Ina. Även Therese släkt var där... Fullt hus, men ack så trevligt!!! Massor - och då menar jag massor - med god julmat serverades... Sen delades klapparna ut under granen :) Kan säga att dom är ena jäklar på att köpa klappar till varann ;-) Jag och Fredrik valde ju att inte dela ut våra julklappar till varann förrän killarna kommer, men vi fick varsitt hemmagjort ljus av lilla Johan (ja, liten och liten, han är ju 10 år, men ack så go' han är som tänkte på oss)... Fredrik fick oxå en t-shirt och jag fick ett duschset. Vi skulle ju inte köpa klappar till varann, men vi gav iaf barnen presenter och Christer och Therese fick en flaska vin med en beskrivning på hur vinet skulle drickas (framför öppna spisen utan barn *ler*).

Nu är klockan jättemycket och jag är supertrött, så jag lär nog somna ovaggad inatt! Kom ju hem efter midnatt :)

Inga kommentarer: