torsdag, november 03, 2005

Vilken underbar födelsedag!

Härliga underbara födelsedag! Det låter fånigt att man nu är 37 år och bara älskar födelsedagar... Alltså, det är absolut inte för presenternas skull, även om jag blir glad och lycklig då jag får något. Det är verkligen hur gulligt som helst (och jag är en sån som älskar att ge bort presenter själv, så....)... Men just att bli ihågkommen för den man är, att mina vänner kommer och gratulerar mig... Bara det, att dom kommer :)

Idag kom Karin med sina killar Fredrik och Elias + Micke med sina tjejer Mona och Matilda och firade mig :) Och Johan kom förbi en sväng, han med... Alla mina 3 killar var här såklart :) Lite manfall var det pga sjukdomar och trasiga bilar, men det var sååå perfekt iaf!!!

Blommorna på fotot fick jag av Robin och Martin, en helt underbar bukett! Blev så glad att jag nästan började gråta. Vilka underbara barn!!! Jag fick även senaste Robbie Williams-skivan av dom, sötnosarna!!! Av Fredrik fick jag en svart myspysoverall i plysch, så snygg och perfekt!! Sen fick jag ett halsband av honom, av märket "Snö of Sweden". Jag hade önskat mig ett smycke av det märket, men Fredde har aldrig köpt ett smycke till mig (förutom förlovningsringen då)... Så jag blev så glad, han är såååå go'!

Vilken underbar födelsedag! Tack alla som firade mig, sms:ade mig och kom ihåg mig på olika sätt och vis :)

Stor kram!

Inga kommentarer: