tisdag, september 19, 2006

Åh, vilket mysigt månadspaket!!!

Idag kom månadspaketet från http://www.jennibowlin.com och det är det i särklass bästa månadspaket jag nånsin haft!!! Alltid lika genomtänkt och bra sammansatt, med härliga färger, härliga och användbara dekorationer mm.... Det verkligen kliar i fingrarna att sätta saxen i dessa underbara godsaker *s* Har 2 månader i rad valt att ta båda projektpaketen från Jenni Bowlin och det är superskoj!

Sen har jag fått mitt underbara dt-paket från http://www.scrapaddicted.se och jag har redan hunnit med 2 dt-sidor, trots att paketet kom igår :) Ett kanonfint paket med fantastiska papper som är såååå inspirerande!!!

Igår var jag till Skapa hobby på Kungsgatan, för att kolla på Penny Blackstämplarna :) Var ute efter en julstämpel och det blev en med en igelkott i en stövel. Såg fler fiiiina stämplar och vill ju ha alla, men fick hejda mig *s* Kommer ju inte hinna använda dom alla. Köpte även lite grejer från Cactus Pink, nämligen ett paket rubons (rosa, svarta och vita rubons) + ett paket med brads... Ovanligt lite shoppat, men jag sparar mig lite till Helsingborgsmässan om 1,5 vecka ;-)

Ha en underbar tisdag! Nu ska vi laga middag och sen åka på kvällsfika hos några bekanta.

Kram
/Helene

5 kommentarer:

Emma sa...

Mmm, vad roligt med månadspaket! Har funderat mycket på om jag ska beställa, men kan inte bestämma för från vilket ställe =) Har förstått att paketen från Jenni Bowlin är populära!

Lilo sa...

Jag fick mitt första Jenni B paket idag... jättefint! Jag har från ett annat ställe också där jag är nöjd... lite annan stil, mer färgglatt. Kan du inte berätta vad du fick i det andra projektpaketet från Jenni B?

LindaDesigns pysselhörna sa...

Jag har nu beställt JB-månadspaketet :) Har aldrig vågat beställa från Usa förut,så nu väntar jag med spänning!!

Mindi sa...

Härligt att få shoppa sånna roliga saker. :)

Stor kram
M I N D I

Anonym sa...

Åh... ska du hit ner till Skåne?

Kram