tisdag, december 29, 2009

Favoritlayouter 2009...

Fy så svårt det var att välja ut bara några LO:s av de jag gjort i år. Har några som ännu är ovisade, men de hamnar iaf inte bland mina favoriter, så... Jag laddar upp årets favoriter här. Av 24 som var mina absoluta favoriter har jag hårt hårt gallrat ner till ELVA st, det gick inte att komma ner till 10. Det var stört omöjligt... Dessa visas helt utan rangordning...

Denna tycker jag om pga mönsterpappret, temat, färgerna, lekfullheten och även fotografierna.


Denna är en lift av norska Vibeke och jag tycker mycket om färgställningen och det lite romantiska upplägget som ändå har min lite grafiska touch i sig. Fotografierna är några av mina favoriter och jag är glad att jag redan scrappat dom!


Älskar denna pga färgställningen. Annars är den enkel i upplägget, men det tycker jag ju oxå om så....


Softat och vackert! Tycker om den just för den softa tonen, de sepiatonade fotografierna är söta och jag använder sällan sepia. Så det var ju extra skoj!


Lekfullt och annorlunda så det förslår!! Tycker om så att jag verkligen fullföljde en tanke, att bara riva bland massa spillbitar utan att matcha färger och toner. Det funkar ju!


Denna är nog en av mina absoluta favoriter från årets sidor. Jag tittar på den irl och är sååå sjukt nöjd med den. Fotoserien på mina underbara pojkar är så härlig, färgerna är klockrena och så är den både stel och mjuk på samma gång...


Åh, wellpapp och akrylfärg. Kan det bli bättre? Tycker om upplägget på denna och fotot på den coola lilla killen är ju finfint :-D


Denna LO var den första jag gjorde år 2009, efter att ha haft lite torka några månader. Och jag är fortfarande, ett år senare, sjukt nöjd med den. Tycker om allt från lekfullhet till färger och upplägg och typografi.


Här kommer ytterligare en LO där jag bara lekt och som jag tycker om just därför... Har placerat fotografiet lite annorlunda mitt på, har drällt mist och ink över LO:n... Ja, lekfullt är så skoj!


Romantiskt så det förslår! Fotografiet som Åsa tagit på mig och Aston är sååå vackert och jag är glad att jag lyckades göra en vacker inramning till det (för övrigt var detta en utmaning från min dt-kollega Cilla i somras, att göra en romantisk LO)


Åh, när jag tittar bland mina layouter ser jag att jag gör färre och färre färgstarka sidor. Men denna blev till i somras och jag bara älskar den. Tycker om hur den gula färgen förstärker fotografierna och att det är prickar på mönsterpappret kan ju inte göra den sämre direkt :-)

14 kommentarer:

carina sa...

helt fantastiskt super duper fina allihopa!!

Gott nytt år

kram carina

Marie sa...

Åh så läckra layouter du gjot Helene!
Under året har jag börjat tycka mycket om färgen gul, jag fastnade alltså lite extra för den sista i raden av dina favoritlayouter.

Jane sa...

Åh, vilka underbara layouter! Jag förstår att du hade svårt att välja ut tio favoriter, allt du gör är ju så fantastiskt fint.
Gott Nytt År!

stina ~maräng~ sa...

Superfina layouter!
Önskar dig och familjen ett gott nytt år!
kram! stina

Vibeke sa...

Hei:)

Så mange flotte layouter. Hyggelig at du har liftet min LO:):)

Hvis du vil se mine topp 10 - så ligger dem i bloggen min:)

Godt nytt år:)

Karin B sa...

Många fina layouter!
Gott nytt år!

Anonym sa...

Underbara allihopa! Hur du kunde välja ut 11 st av allt underbart du gör kan jag inte förstå. Kram

Sanna F sa...

Urfina allihop!!!!!

Christine sa...

Underbart fina allihop!! =)

~Karin~ sa...

Hej raring! Har ju sett flera av dom live och dom är galet fina :) Förstår att du hade svårt att välja ut dina favoriter. Måste nog kika igenom mina LOs från 2009 och se om jag kan välja några favoriter!

Gott nytt år till dig o alla 4 killarna!!! *kärlek*

pussåkram /K

Cilla sa...

Färgsprakande och läckra layouter!

Maria sa...

Hej! Jättefina LOs du valt ut. Jag har 2 favoriter. "Sommargodis" och "Grattis 8 år". Sommargodis för att färgerna är helt fantastiska och jag gillar swirlsen extra mycket. Grattis-LOn är SNYGGT kladdig. Jag tycker själv att det är enormt svårt att få till det med akrylfärg, mist osv så jag är GRYMT imponerad av hur du får till det på dina LOs.

Jag vill samtidigt passa på att önska dig/er ett gott nytt scrap-år.
/Lilla07an

LillBlomman sa...

Det är så skoj när alla börjar visa sina favoriter! Så mycket fint du gjort! Och jag kommer ihåg många! Extra skoj när man sett dem i verkligheten!
Älskar nio månader och sommargodis! Vad skoj när man ser att den romantisk(som också är underbar) finns med!! Gott slut söta vännen!

Ellison sa...

Så mycket fint du skapat/skapar Helene! Kram och Gott nytt år!