lördag, juni 19, 2010

Dagens foto - 100619 - kungligt bröllop och romantik i luften

Idag var det dags för kronprinsessan Victoria och hennes Daniel att gifta sig. Jag och Aston tog oss in till Galärparken på Djurgården och mötte Åsa, Richard, Tilde och Filip där bland alla tusentals andra åskådare. Det riktigt vibrerade i luften, det kändes tydligt att det var feststämning och höga förväntningar.

Vädergudarna var helt klart med på noterna idag, på TV sas det senare att det regnade på många andra håll i Sverige. Här i Stockholm var det ömsom sol och tryckande varmt och ömsom molnigt och lite kyligt. Strax innan brudparet kom till Galärparken så sprack det upp och solen visade sig. Ett magiskt ljus, ett magiskt ögonblick!

Det var inte helt lätt att fotografera brudparet, men de hamnade på bild ändå och de var ljuvligt vackra!
Heja, heja, heja!! Mellan Astons gnäll och gråt så var det även en hel del glädje och det var roligt att vifta med svenska flaggorna. Det är inte lätt att vara en liten trotsig kille, men han var tapper och vi njöt trots allt av dagen :-D


Här är vi på väg in mot stan igen och det var en och annan person före och bakom oss på Djurgårdsbron. Fascinerande att det var så lugnt, inte stressigt och kändes inte trångt alls


Ja, ljuset har onekligen varit vackert idag!! Kolla här!

2 kommentarer:

Annike sa...

Vilka härliga bilder!
Skoj att få se foton från en som varit på plats. :-)
Ja, ni hade onekligen tur med vädret. Här var det regn och mera regn hela dagen.
Satt bänkad framför tv'n mer eller mindre hela dagen. ;-)

Kram på dig.

Åsa (asali) sa...

Wow vilket foto (det sista)...ljuset var som sagt helt magiskt! Det var de resterande fotona oxå, men vad mer kan man begära...det var magi i luften o nästan som en saga :)