söndag, juni 12, 2011

Kärlek till små barn och....

....och vikten av att själv vara med på bild med dom!I helgen tog min syster några spontana fotografier på mig och småkillarna. Jag är så glad åt de fotona, för jag tycker det är viktigt att finnas på bild med dom. Varför? Jag tänker på om det händer mig nåt, att jag inte finns kvar i deras liv om några år. Då vill jag ju finnas på bild med (och utan dom). Eftersom jag är "tjock" numer och inte nöjd med mitt utseende så blir det inte ofta jag är framför kameran. Men det ÄR ändå viktigt att det finns foton på oss tillsammans, deras barndom är så kort och jag är ju i allra högsta grad delaktig i deras liv.

Tänk att jag är så välsignad med två så oerhört söta, fina, underbart ljuvliga små pojkar! Att jag fått äran att uppleva denna intensiva småbarnsperiod en gång till. Det är inte en dans på rosor att ha två små barn samtidigt, det vet jag ju sen Robin och Martin var små. Men samtidigt så är denna intensiva period så härlig.


Go'a foton på mig och lilla Charlie! Trots mammans rondör så är de här fotona riktiga guldkorn. Titta på Charlies glada uppsyn, han bryr sig ju inte. Varför ska jag göra det?! Tids nog ska jag hinna med att ta tag i min vikt. Nu lever jag med och för mina barn!
6 kommentarer:

Pauline sa...

Ååhh!! Så nydelige bilder av deg og dine små skjønne gutter! :-)

Anonym sa...

Helt rätt inställning.
Du verkar vara en toppenmamma, som sätter allt åt sidan och är närvarande för dina barn. Det lyser alltid kärlek om dina och barnens ögon.

Jozebelle sa...

Vilka underbara foton!!!!

Mija ♥ sa...

åååhhh vilka ljuvliga bilder!!

Anonym sa...

Du är jättefin!!! *love*
/K

Helena sa...

Fantastiska bilder! Du är SÅ fin som du är!!!