lördag, augusti 10, 2013

Dagens foto - 130810 - Furuvik...

Imorse vaknade vi upp till ett lite molnigt men iaf lite soligt väder... Vi åt frukost på Scandic Gävle, efter att ha sovit gott heeeeeela natten! Charlie sov i egen säng, vilket han troligen längtat efter då han sov som en stock precis hela natten!

Vi tillbringade en härlig dag på Furuvik. Dock avslutades den abrupt med en rejäl regnskur som kom då jag och barnen precis satt oss i en karusell som började snurra. Nåväl, vi ilade dyngsura till bilen och bytte om och åkte sen hemåt vid 16-tiden :)

Här kommer lite foton från dagen....


Den här lilla busen kastade en liten äppelbit i Charlies huvud, till vår stora glädje. Vi skrattade så tårarna rann på oss!


En tur i Amazonas...


Vi kollade in olika djur, bla kamelerna


Lemurerna var oxå roliga! Plötsligt får en av dom för sig att hoppa över huvudet på Charlie. Först förstod inte Charlie vad som hände, sen började han skratta när han förstod att lemuren hoppade från ett staket och över hans huvud ner på marken....


Lite bilder från nöjesfältet oxå!


Aston var så modig! Han har precis blivit 110 cm och fick åka Rocket. Det var dock med skräckblandad förtjusning konstaterade vi efteråt, då den gick grymt fort. Lite ledsen blev han, men så fort han klev ur så kändes det som om han blev mkt större - så stolt var han att han vågade... Men ingen mer förrän tidigast nästa sommar, säger han ;-)


Inga kommentarer: