söndag, maj 18, 2014

Dagens foto - 140518 - små konstnärer i trädgårn

Fredrik kommer hem från Gotland ikväll, men först då killarna somnat för kvällen. Vi har  haft en fantastiskt härligt varm helg härhemma.

I fredags var de lediga från dagis och de hoppade massor med studsmatta, jag kämpade på med att dra upp maskrosor i trädgårn och sen åt vi spagetti och köttfärssås till middag.

Igår, lördag, så var vi ute och fixade mest hela dagen. Vi var till Micke, Mona och Matilda en sväng och fikade... Jag fortsatte med maskrosorna, vattnade nya gräsmattan vi sått på framsidan av huset. Killarna hoppade studsmatta i timmar, vi åt middag och lördagsgodis ute - sen gick vi in och duschade, tog på oss pyjamasar och fixade "pyjamasparty" med film och chips. Kvällen avslutades med dans i vardagsrummet till sånger från Shrek. Sen somnade vi gott.

Idag har vi fortsatt hänga härhemma, dagarna fylls med så mycket roliga saker utan att man behöver gå hemifrån. Underbart tycker jag! Maskrosorna fick sig återigen en omgång, hur många kan det vara liksom?! Killarna har hoppat studsmatta, vi har fikat med Mariekex och saft på altanen och så fick de måla varsin tavla ute i trädgården. DET var mycket poppis, kan jag lova!
Inga kommentarer: