fredag, augusti 01, 2014

Vi åkte hem!

Skrivet några veckor senareNatten till torsdagen (31/8) vaknade vi vid midnatt av att Aston gnydde, vi trodde han drömde mardrömmar så han fick komma över till vår säng. Han somnade om, men vaknade igen efter ca 30 min och satte sig upp och sa "Jag behöver kräkas". Sen kräktes han rakt ut, som tur var hade vi laddat med påsar för min skull.... Sen fick vi duscha honom och ta bort det täcke det kom lite lite kräk på....

Vi somnade om och vid 5-tiden vaknade Fredrik och kräktes, såklart! Suck! Han kräktes två gånger och var sen helt utslagen.

Så vi bestämde, vi avbryter semestern och åker hem. Det blev inget Astrid Lindgrens Värld till barnens stora besvikelse, men det gick ju inte. Jag uppbådade kraft efter att ha sovit någon timme på fm och körde större delen av vägen hem. Fredrik sov i baksätet... Barnen var så snälla! Tillslut tog Fredrik över och körde sista biten hem. Det var så skönt att komma hem!

Charlie verkar hittills ha klarat sig, men imorse vaknade Robin och kräktes i fyra timmar konstant. Martin var tydligen dålig i onsdags (men kräktes aldrig), den dag vi drog hemifrån... Så nu inväntar vi Charlies magsjuka då....

Edit: Vi kan några veckor senare konstatera att den enda som klarade sig från magsjukan var faktiskt Charlie. Han blev aldrig dålig, inte det minsta. Vilket var himla skönt!

Inga kommentarer: