fredag, januari 26, 2007

Äntligen helg!!

Så fantastiskt skönt det är! 2 dagars ledighet att se framemot!

Men mitt huvud vill inte riktigt hänga med, som jag vill... Jag har huvudvärk till och från sen i tisdags. DET är inte skoj! Det är migränkänning, är trött och har ont på ena sidan, MEN det bryter inte ut... Vet inte vad som är bäst - pest eller kolera.

Nåväl, jag fick ett underbart fint dt-paket från Scrapaddicted, och har idag skapat två sidor. Och jag är supernöjd med dom! Det är underbart att känna så *s* Om några dagar ska jag ladda upp dom här ;-)

Och så lääääääängtar jag till nästa helg :) På torsdag kommer min kära go'a Anna hit från Jönköping, på fredag kommer min go'a Sanna hit från Alingsås och vi ska ut och scrapshoppa på fredag :) På lördag och söndag blir det sen scrap av stora mått då även Åsa, Karin, Natalie och Elisa kommer hit.... Det är äntligen dags för den årliga scrapträffen!! Weeee!! Som jag längtar!

Så imorrn ska här inhandlas en uppblåsbar madrass och så inhandlas lite ingredienser till mat i helgen :) Tror det blir pastasallad ena dagen och tacopaj andra dagen (TACK, Elisa-hjärtat, för hjälpen med att tipsa om vad jag är duktig på att laga för mat *s*). Och så blir det nog middag ute på lördag :)

Sen vill jag skapa lite mer imorrn, det hoppas jag få tid till :) Det kliar så i fingrarna, fick hem såååå fina papper och dekorationer från Scrapaddicted idag! I'm in lööööööööööööv :) Har massor, massor, massor att göra till tidningen, artiklar tar tid att göra ;-) Både alster som ska skapas och text som ska skrivas ;-) MEN jag klagar inte, det är ju så skoj!

I februarinumret hade jag med en lättsam artikel om Foto i vardagen. Som alltid är man ju lite "nervös" över vad alla ska tycka om det man skriver, samtidigt är jag nöjd och glad över att jag ändå har en liten förmåga att skriva, även om jag inte är världsbäst på det :) Men lite ska väl min 5:a i svenska hjälpa mig *s*

På söndag ska Fredrik och hans kompis Jonas köra långlopp (gocart). Det innebär att dom ska köra 300 varv tillsammans, drygt 150 varv var alltså... Fatta hur trötta dom måste bli efter det... Och jag, jag planerar lite pysseltid igen ;-)

Lite pyssel om dagen, det är bra för magen!!! Och kanske för huvudet oxå ;-)

Kram och godnatt, ha en underbar och fantastisk helg!
/H

10 kommentarer:

Anonym sa...

Kan säga att jag tyckte din artikel tidningen var kanon...
sög åt mig som bara den av dina tips o ska bli bättre på att släpa med min kameran överallt!!
Sen scrappar du ju som en gudinna, hittar mycket på dina sidor som jag tycker om..speciellt din förmåga att kombinera papper!
Kramen o hoppas att du blir av med den där f*rbannade migränen! / Annyt

Anonym sa...

Så mycket skoj du har att se fram emot!! Hoppas verkligen den annalkande huvudvärken försvinner. På tal om artikeln så tycker jag den var kanon! Mycket bra tips och det är skrivet på ett bra och lättförståeligt sätt! TACK för den!

Sanna F sa...

Det är alltid inspirerande att läsa era artiklar i tidningen och se allt fint ni skapar.

Vad kul det låter med er träff!!!

Ser fram emot att se dina kommande alster!

Krya på dig!!!

MarieG sa...

Gillade åxå din artikel i tidningen! Hoppas du blir kvitt huvudvärken. Jag har haft migrän fler dagar än jag inte haft det sen veckan före jul typ... jag vet alltså vad du går igenom! Jag lyckas dämpa mitt med Immigran, men det ger ju sina biverkningar det med. Vet inte hur mycket sådana tabletter jag ätit det senaste... Hoppas dina DT-alster kommer upp snart!!! *Vill ju se!!!
Ha det bra!!!

Anonym sa...

Tyckte om din artikel om fotografering. Nu längtar jag bara på ett tillfälle då jag kan få tid att bara få testa lite mer på min kamera.

Hoppas ni får gjort något på scrapträffen. Så man får se lite nya fina alster från dig.

Anonym sa...

Ha det nu så mysigt nästa helg på träffen! Kanske får jag träffa dig också när Anna kommer till Papprika på fredagen och shoppar?
Och du, tack för din fina kommentar i min blogg :)
Jag länkar till dig också ;)

Anonym sa...

Hoppas att ni får supermysigt till helgen! En hel scraphelg låter inte dåligt alls. :-)

Anonym sa...

Tycker din artikel var jättebra. För mig kommer scrappandet i första hand, och fotograferingen i andra, men hur kul är det med en snygg LO när fotografierna suger...
Däremot har jag en fotograferingstokig syrra som älskar att experimentera, så skulle det råka dyka upp något bra foto på någon av mina LO så är det troligen hon som har tagit det :-)
Men nu blev jag jätteinspirerad av din artikel, så kanske kan jag få till det också nån gång.

Anonym sa...

Tack för en bra artikel i tidningen! Det är alltid kul att läsa era artiklar och se alla inspirerande layouter och projekt! Jag kikar in här hos dig lite då och då *ler* och det finns alltid så mycket fint att se på - tack för att du insprirerar!
Kram, Stina

fanny sa...

Vet du vad, jag tycker du ska sluta ha dåligt självförtroende för ditt skrivande. Du är en av de bästa skribenterna i scraptidningen, tycker jag, alltid pedagogiskt upplägg och bra förklaringar, inget flum... Och då jobbar jag heltid som skribent, så jag vet vad jag pratar om. Heja tjejen! :-)