måndag, januari 11, 2010

LO: Så pluttig

Här kommer ytterligare en dt-LO, men denna gång med UNDERBART material från Pappersbiten!! Sanna är så duktig på att plocka ihop roliga och inspirerande paket och denna gång var inte nåt undantag direkt. Extra roligt är oxå att hon packar in sina paket i wellpapp och jag älskar ju som sagt wellpapp. Det gör det LÄTT att använda det på sidorna till henne :-D

Här har jag använt en ljuvlig baksida på ett av papprena från Basic Grey "Sugar Rush". Vem älskar inte prickar?? Till det har jag använt ett äldre Scenic Routepapper med stjärnor på. De färgerna, grönt och orange, fick bli de färger jag byggde sidan utifrån.


Jag älskar små detaljer, ritade sömmar, bling osv. Tyvärr är det inte alltid de syns på webben... Men här kan man se bling, snöre, wellpapp, brads och så att jag har rispat runt fotokanterna för att rama in det lite extra.


Här är journalingrutan som jag skar på mitten och satte över under fotot. Satte lite blingstenar i hörnet för att accentuera texten lite mer. På det här fotografiet kan du även se wellpappen, som jag först grundat med Gesso och sen målat tunt tunt med akrylfärg på vissa ställen. Allt för att ruffa till det ;-)


Och så måste jag ju ta foto på tagsen, en av mina favvo-dekosar som jag tjatat om tidigare. Att lägga två såhär omlott är bara såååå läckert *s*

4 kommentarer:

(Favvis)Maria sa...

Åh vilken fin LO med härliga färger! Väldigt inspirerande! :)

Teres sa...

Efter en lång scrapsvacka har äntligen pyssellusten infunnit sig, nu när jag ser detta alster.Så otroligt fint upplägg som jag har lust att lifta ganska rakt av. Hoppas att det är okej?

webmosterhelene sa...

Tack, vad ni är rara!! Teres, självklart är det ok!

Teres sa...

Tack för att det är fritt fram att lifta:)
Såhär blev min tolkning: http://teresrundkvist.blogspot.com/2010/01/skratt-som-smittar.html