söndag, september 18, 2005

Söndagen kom och söndagen gick...

Tjenamors galosch! Nu är snart söndagen över... Veckan är slut och nu är det dags att se framemot en ny jobbvecka. Både skoj och jobbigt, njöt verkligen av min lediga dag igår! Fast känner att jag verkligen skulle vilja vara mer ledig. Men det är väl så det ska vara :-) Trist bara att man känner så, lite halvledsen över att helgen är slut och man inte längre kan göra det man "vill"...

Har softat lite på dagen idag, när Fredde drog för att köpa nytt bilbatteri så passade jag på att scrappa en sida (det har varit cybercrop på Scrappizforumet idag, men jag har ju inte kunnat vara med så mkt pga sim mm). En sida jag blev riktigt riktigt nöjd med - se
http://www.helenesfavoriter.com och så September 2005. Där hittar du en LO i turkost och brunt, färger som jag normalt inte scrappar i men som är så fina ihop. Och jag är för en gångs skull nöjd! Otroligt, men sant! Är så självkritiskt många ggr, men denna gång blev jag så himla nöjd *skönt* Skönt att man kan hitta den känslan oxå ibland, inte bara den kritiska sidan!

Jo, tog fotot ovan på Martin igår! Han är så fin, min lilla kille :-) Ja, Robin oxå såklart, men har inget nytt fint foto på honom. Ska ta det utomhus vilken dag som helst! Känns lite mysko att mina småkillar inte längre är så små *s* De är bra mycket längre än mig nu! Men så snälla, omtänksamma, go'a, rara och fina! De vet verkligen hur de ska göra ett mammahjärta stolt!

Nu säger jag mors och hej för idag!

*kram*

1 kommentar:

Julia sa...

Vilken fin LO du gjort!! Jag bara älskar den färgkombon, även rosa med brunt... Jag har inte fått något gjort (scrapmässigt alltså) den här helgen, hade lust att åka på mässan i lördags men hade inte tid och inte gick det bra med tåg heller *suck* Skulle ha gjort ett grattiskort idag men hann inte, tänk att jag jämt ska vara ute i så god tig! Hoppas att vecka går fort för dig så du får var lite ledig snart igen :)
//Julia