söndag, juli 11, 2010

Dagens foto - 100711 - bönans 3-årskalas

Idag åkte vi till det söta lilla torpet Lyckebo och firade bönan Tildes 3-årskalas! Så söt och så rar!! Och vi passade ju på att fira henne när det typ är värmerekord eller nåt denna sommaren, det var åtminstone 30 grader i skuggan. Puh!!!!

Här är sötaste bönan själv!!


Aston och Filip, så glada att se varann. Och visst har Filip klätt sig jättefint (alldeles själv) för att fira storesyrrans födelsedag ;-)


Det var såååå varmt ute att hela gänget drog ner till vattnet, de flesta badade och Aston var verkligen inget undantag. Rakt ut bara ;-)


Vackraste Åsa och Filip tog sig oxå ett dopp :-D


Aston var mäkta imponerad av Tildes fina ROSA cykel och ville provsitta lääääänge!


De här tre sötnosarna var verkligen glada att se varann igen. De njöt av varandras sällskap och jag älskar att se hur nära dom är varandra, hur mycket de tycker om varandra och bryr sig om och tar hand om varandra!


Det var helt enkelt en helt underbar dag i värmen ;-)

5 kommentarer:

Marie/Mison sa...

Åh - vad härligt det ser ut med bad. Ångrar att vi inte stannade längre!

Hanna sa...

Härliga bilder! Den på Åsa/Badanka och sonen i vatnnet är verkligen vacker!
Jag har länge tänkt fråga dig - den lilla ramen som du alltid har runt dina foton på bloggen, hur gör du den? Är det i Photoshop? Och så undrar jag vilken storlek du har på de bilder som du bloggar, precis lagom tycker jag. Sparar du alltid bilder du ska blogga i samma storlek - i cm eller pixlar eller...?
Tsck för att inspiration som jag alltid hittar här hos dig!

webmosterhelene sa...

Tack, tjejer :-D

Hanna, jag har gjort ramen i Photoshop och sparat som en psd-fil. Den återanvänder jag sen genom att kopiera över ramen på fotot (som då är förminskad till rätt storlek). Jag sparar alltid mina bilder jag bloggar i samma storlek, i 540x360 pixlar. Tycker det är en lagom liten storlek :-)

Hanna sa...

Tack för ditt svar!

Hanna sa...

Hej igen Helene! Får jag besvära dig med en följdfråga...Har försökt begripa på egen hand men lyckas inte. Hur sparar jag en ram som psd-fil? Jag har elements 6, och när jag gör ramar så gör jag det genom att utöka canvas size i den storlek o färg jag vill ha. Men hur gör jag sen för att spara ramen och återanvända den? Utan att hela bilden sparas liksom...? Och exakt hur kopierar jag över ramen till ett annat foto? Tack på förhand!