torsdag, mars 24, 2011

Charlie 1 månad

Idag blev Charlie en månad. En månad har han funnits i våra liv och han har varit så självklar från början! Älskad av oss alla!!

Och idag var vi på bvc-besök oxå. Hela 3665 g väger han och är nu 52,5 cm lång. Nu har han börjat le mot mig och idag så började första jollret "a-a-aa" så smått. Underbart!

Vad gäller amningen då. Tja, jag ammar bara på ena sidan nu, såren har inte läkt än helt men vi jobbar på det och snart är allt helt ok :-) Charlie går upp i vikt precis som han ska iaf!

Tjingeling

6 kommentarer:

kela sa...

oj, redan en månad! AV fort tiden går :-) Hur gör du så fina "rutor" med flera foton? Är det i Photoshop eller i nått annat program?

Anna sa...

Fin han är lillplutten!

Vårkramen Anna

Chris_P sa...

underbara bilder!

Anna sa...

Oj, här händer det grejer. Jag har inte varit in på din blogg på länge och visste inte att du fått en till bebis. Stort grattis till Charlie!!

Scraphönan sa...

Har haft jätte problem med sår när jag ammat under de första veckorna. Min lösning har varit Apotekets bröstvårtssalva, det där med att låta brösten torka och anända mjölken och dutta på det funkade inte alls, men salvan var kanon ;-)

Lycka till.

Kram Anna-Lena

P.S Han är ljuvligt söt ;-)

Renate sa...

Hej! Vill bara säga GRATTIS!
Jag var med på kryssningen i höstas och såg din fina mage :) Hade missat att lille Charlie kommit nu. Fina grabbar du har :)

Kram Renate