tisdag, mars 01, 2011

God morgon alla!

Lillprinsen och jag tog en liten lur till på morgonen, sen var det dags att äta lite igen ;-) Fast han äter ungefär var 3-4 timme, långätare verkar han vara dock. Ibland 30 min, ibland maratonäta i omgångar i 1,5 timme med korta pauser mitt i ;-) Men inatt har han kört 15-30 min, vilket känns mer normalt.


Längtar till lite datortid så jag kan redigera foton och blogga Myrans första dagar i livet :-) Vi får väl se tiden an, det kommer tid vilken dag som helst.

{Bloggar på språng med min iPhone}

3 kommentarer:

glaha sa...

Grattis till eran lille son. Härligt att läsa att amningen även fungerar för er. Kan förstå att det kryper i fingrarna att få redigera de helt underbara fotografierna. Kan allt bli lite avundsjuk på dig att få uppleva att bli mamma, störta lyckan. Brukar smyga runder och titta på allt fint du skapar.

Jozebelle sa...

Ja jo det är klart att du längtar till redigering och förmdoligen scrap med, tiden kommer ju komma som du sa....

Gosa med lillkillen, han är ju ändå egna sista bebisen att gosa med! Märkte att jag längtat tillbaka och önskar att jag myst mer med Jozzan, men tiden fanns inte riktigt, med storasyster på dryga ett som vill ha mamma för sej själv hon med!

Mathilde sa...

Nämen ååååh vilken liten gosis! Fy så mysigt det såg ut. Vad söt han är lilla myran!
Kram på dig och hela familjen