onsdag, augusti 24, 2011

Charlie 6 månader

Hipp hipp hurra för vår Charlie idag! 6 månader - ett halvår - har han funnit i våra liv. Så ljuvlig, så fin, så självklar! Vår underbara bebis!!Vid 6 månader äter han ½ burk med vanlig mat till lunch samt fruktpuré i form av katrinplommonpuré, päron eller annan lösande fruktpuré. Gröten älskar han fortfarande och äter en hel portion i samband med att vi äter middag. Han verkar älska mat och smackar på om han får smaka vår mat, små brödbitar eller majskrokar. Han ammar fortfarande mellan målen och även nattetid, men planen är nu att lägga till lite välling också. Inte för att han måste sluta amma, men det är ju bra om han börjar äta välling så smått oxå.

Charlie hatar att ligga på mage, men sitter gärna. Igår lärde han sig dock att rulla från mage till rygg, vilket är toppen om nån elak mamma eller så lägger honom på magen ;-) Då kan man ju lösa problemet själv! Han sitter perfekt, nån enstaka gång ramlar han men det är inte långt borta innan han kommer sitta helt själv.

Charlie älskar att busa med Aston, sina stora bröder och när pappa kommer hem från jobbet på eftermiddagen. Han älskar att leka med diverse leksaker, bilar och plingande saker är extra skoj.

Edit: 25/8 var vi på BVC och han väger nu 7200 g och är 66,5 cm. Doktorn sa att Charlie följer sina kurvor, och främst viktkurvan, äckligt bra ;-) Han ligger precis på -1 kurvan sen han var en månad gammal, viker inte av varken uppåt eller nedåt ;-)

Tidigare collagen såklart!
Inga kommentarer: