söndag, maj 06, 2012

Dagens foto - 120506 - en dag till med underbara kurser!!

Ååååh, vad jag behövt detta event! Petra på Scrapgalen har gjort det så BRA tillsammans med Scrap-Perra och Mians Scrapbooking. Underbara kurser, jag har lärt mig så mycket och även fått använda redan beprövade tekniker och produkter, men med lite annan vinkling ibland. Sååååå skoj!

Först ut idag var en She art-kurs med Christy Tomlinson, som kommit hit ända från USA. Detta var en kurs jag först inte tänkte gå, MEN som var den som gav mig allra mest nytändning och inspiration och jag har ikväll anmält mig till hennes onlinekurs i She art. Hoppas She art 2 kommer att gå på nätet igen! Christy var en fantastiskt sprudlande personlighet, full av inspiration och så ödmjuk. Hon påminde mig så mycket om en kär och nära vän ;-)

Christy visar sin underbara tavla, berättar om bakgrunden till She art och jag vill sätta igång och skapa ;-)


Lite hårtekniksgenomgång :)


Det känns som lite "Jag mötte Lassie" när man tar såna här bilder med sina "idoler" (för ja, Christy har blivit min nya idol) och ikväll känns det lite trist att jag inte tog nån sån med Ingvild oxå. Men jaja.... Här är jag och Christy och min nästan färdiga allra första She art- tavla!


Efter lunch var det dags att gå en kurs "Free your creativity" med tyska Nathalie Kalbach. Även hon en sprudlande tjej, som hela tiden hade nära till skratt!! WOW! Så inspirerande att göra en canvastavla med gesso, glimmer mist, glimmer glam, glimmer glaze mm. Jag hann inte klart, men det kan jag ju göra sen :)


Jag och Jenny Bergvall, mitt bordssällskap. Det var himla skoj att sitta bredvid henne, mycket skratt och prat blev det! Och så jobbade vi med samma färger (rosa, turkos och  gul) och blev därmed kallade för tvillingarna av Nathalie ;-)


Jag - in action


Här är min nästan färdiga tavla, det saknas egentligen bara några fyndiga ord så är den klar. Vet bara inte vad det ska stå än....

Nathalie och "twinsen" då ;-)

Denna bild är så fantastiskt rolig, får mig att skratta!! Och jag har skickat några av dessa bilder till Nathalie, tänkte att de kan vara roliga att ha :)

Inga kommentarer: