söndag, maj 20, 2012

Småkillarna på simskola

Söndag är simdag i vår familj :) Båda små simmar numer på söndagarna, det är smidigt att ha dom i grupperna efter varandra!! Och så är vi så nöjda med vårt sim på Stockholms babysim/simskola! Bor ni i Sthlm eller i närheten så rekommenderar vi er att simma där!

Aston går nu sin tredje omgång Simskola 3-5 år. Vi älskar det! Bröstsim (bröstarmtag och crawl), bensparkar, flyta och annat gås igenom. Och så massor med lärande lek! Helt perfekt för oss! Framförallt med en mamma som själv haft eget företag i babysim/simskola i så många år som jag haft, så är det verkligen en läroplan som jag själv skulle kunna lära ut!


Hoppa lite i hinderbanan!


För första gången vågade Aston prova på simglasögon och det var nog en riktig aha-upplevelse för honom! Han simmade precis under ytan, perfekt läge! Hämtade saker på botten och massor med skoj :)


Under ytan utan problem


Tjoho, vad skoj!


Lilla C väntar på sin tur :)


Äntligen är det dags, MEN pappa glömde ge mellanmål innan nedstigande i  vattnet så Charlie är lite ledsen och avvaktande.... Bubbla och sparka i grupp är skoj iaf, bara man får ha sina fingrar i munnen ;-)


Kom alla mina små delfiner!!! Duktiga småttingar som lyssnar på fröken Mia :)

Inga kommentarer: