fredag, augusti 24, 2012

Aston, snart 4 år

Idag ville Aston fotograferas lite, så jag passade på :) Det är inte många minuter man har på sig, och har man tur får man 1 eller 2 bilder som är ok :) Så blev det idag! De flesta var lite oskarpa eller med lustiga stirrande miner ;-) Men de här två var ju söta och visar hans underbart fina personlighet!!

Tänk att vår lilla kille börjar bli stor, snart 4 år!!
Börjar artikulera mer, försöker mer och mer säga R. Klarar nu sche-ljudet och kan säga sju, själv osv. Pratar dock inte helt rent än.

Räknar till 12 utan problem och försöker räkna högre oxå. Tränar på veckodagarna, kommer från Bolibompa där de sjunger fram veckans dagar.

Älskar att cykla, titta på film, älskar sjörövare och pirater, Pippi Långstrump, Cars och alla de bilarna, bilar i alla former. Målar och ritar gärna och älskar att spela spel på Disney Juniors hemsida, då han får göra det.

Är fortfarande lika gärna inne som ute :) Går ut en sväng själv om ingen följer med eller väljer att stanna inne om resten går ut. Självständigheten börjar lysa igenom mer och mer.

Har slutat med napp i somras. Vi försöker sluta med välling på kvällarna, han vill gärna ha den och vi säger nej ;-) Har försökt sluta med blöja nattetid, men har svårt att inte kissa i sängen trots att vi väcker honom för att gå på toa (han kissar INTE på toa om vi väcker honom).

Inga kommentarer: