tisdag, oktober 23, 2012

Tavla: Free yourself

Idag tänkte jag visa upp en tavla jag gjort, jag testar olika varinater av mixed media för att hitta min stil bland alla mina favoritartiser! Alltså inte exakt någon annans stil, utan min egen. Men mina favoriter är så duktiga och jag måste ju testa mig fram.... Jag skapar en hel del i det fördolda för tillfället, har massor och åter massor att visa upp.... Måste bara hinna tiden att blogga oxå, det tar ju lite tid ;-)

Idag är det Suzi Blu som inspirerat mig med sin lekfulla stil, jag lärde mig att klippa bort huvudet och vrida på det innan jag satte fast det! Enkel men effektfull teknik!

Bakgrunden till denna tavla har legat sen tidigt i somras men blev klar under början av september tror jag, då ändrade jag färg från grön och turkos till mer rosa. Tyvärr ser den lite mer skrikig ut än den är i verkligheten, men du får en idé iaf :)
5 kommentarer:

Sara sa...

Åh, va söt hon var! :)

Måste ta mig i kragen och börja måla tjejer...

Jozebelle sa...

Du får ju till det bra mitt ser ut som ja, jag vet inte vad....Jag funderar på att köpa ett akrylblcok och kladda här hemma och lära mej egenskaperna om färgerna först, men jag vill gärna ha både neocolorkritorna och panfärgerna (eller vad de heter)

rtnreta

Epona sa...

ÅH så fin! Man får inte köpa? Skulle passa så bra i Frejas rum..

webmosterhelene sa...

Oj tack! Köpa den?! Har inte tänkt så långt, det är ju min första egenritade tjej. Så har inte hunnit tänka så långt. Men jovisst! Vad skulle du kunna tänka dig då?!

webmosterhelene sa...

Tack Sara! Ja börja du med!!