måndag, december 24, 2012

Julafton i bilder

Vi firade jul på hemmaplan, vi har bestämt att i största möjliga mån inte åka runt på julafton medan barnen är små. Om några år kommer de uppskatta variationen, men nu är det mer ett stressmoment med övertrötta barn och massa människor ;-) Så, vi firade återigen en lugn och sansad jul hemma!

Robin och Martin firade hemma + att Fredriks föräldrar och hans bror Ludde firade med oss! Vad mysigt!

Aston älskade att öppna klappar, det var inte helt otippat! Och snabb var han! Charlie fick en Bärgarn (från Cars) i första paketet och sen ville han inte öppna fler *s* Men vi var många som hjälpte till ;-)

Årets gran, denna gång en vacker kungsgran


Julaftonsmorgon i pyjamas! Det är en fantastiskt mysig tradition med paket, tidning och lite godis i julstrumpan. I år stod det varsitt paket utanför strumpan oxå... Star wars Lego (ett rymdskepp) och en dvd till Aston


Och Charlie fick Duplo (brandbilen Rödis från Cars) och en dvd-film


Vad ÄR det här för spännande?!


Åh, choklad!


Dagen är lååååååååång.... NÄR kommer gästerna?! Och Tomten?! Suck!
Mina fina pojkar!


Julmat är gott!


Vid halv 6 på kvällen kom så tomten! Äntligen!!! (spoiler: Micke var tomte i år, eftersom Aston avslöjade Fredrik direkt förra året. TACK för att du ställde upp på självaste julafton, Micke!!)


Försökte få Charlie att vara med på bilden, men icke! Så vi avslutar vår fina julafton med en bild på Aston och tomten!!

Inga kommentarer: