lördag, mars 22, 2014

Dagens foto - 140322 - Sälen dag 2

Dag 2 i Stöten, Sälen. Vi börjar med härligt väder än en gång, men idag är det inte riktigt lika hårt packad snö i backarna. Till fördel för barnen!

Aston fick nog en riktig aha-upplevelse och åkte riktigt riktigt bra denna dag. Hade vi stannat några dagar till hade han åkt helt själv. Hans mål var att åka Ben10-backen och det gjorde han och Fredrik ca 6 gånger på em. Han åkte inte helt själv, han  fick hålla lite i Fredriks stavar. Men det var mest för att sakta ner farten lite.

Charlie var lite seg idag, och blev ledsen på sluttampen av sin skidskolelektion. Men för att bara vara 3 år så var han både seg och fantastiskt duktig på att åka skidor!

Här fotar Fredrik killarna innan lektionen, för att skicka en bild till en nyfiken farmor!


Vacker vy från sittliften. Idag hann jag och Fredrik med hela två åk under barnens skidlektion. Hehe.... Men mitt mål var inte att åka skidor hela dagarna, det var en bonus att få några åk iaf. Och det var fantastiskt skoj igen! Målet med resan var att introducera skidåkning för killarna, om några år lär vi inte få sitta många sekunder misstänker jag...


I backen.... Bakom ser ni starten på Ben10- backen Aston vill åka
Trött och lite ledsen, glad att mamma kom!
Kors i taket! Innan vi reste kom vi på att vi ju har en videokamera, vi har inte filmat på ett halvår.... Det måste bli lite ändring på det. Det behövs inte miljontals med film-minutrar, men lite då och då är ju roligt iaf!


Aston åker plötsligt som en kung i skidskolebackens lift


Aston får ett diplom av sin skidfröken Maja


På eftermiddagen åkte de här två herrarna i 2,5 timme. Fredrik fick knappt hem Aston till lägenheten. Aston tyckte det var sååååå skoj!
Här kommer Fredrik och Aston åkandes i Ben10-backen. Aston var så glad att han fixade det! Duktiga duktiga Aston!!


Hmmmm, godisbit i kinden.... Lite proviant för att orka åka lite till...


På kvällen tänkte vi äta på Brasseriet, men det var fullsatt. Då gick vi till Ladan istället - fullsatt... Så tillslut åkte vi ner och köpte pizza för andra dagen på rad. Att "leta" mat i 1,5 timme tär på MAMMANS humör, men det gick fint tillslut och vi åt med god aptit hemma i lägenheten istället.

Imorrn far vi hemåt igen, med glatt sinne och siktar på att åka minst 4 dagar nästa vinter!! Längtar lite redan nu faktiskt!

Inga kommentarer: