lördag, juli 26, 2014

Dagens foto - 140726 - Teodor fyller 4 år....

Av respekt för Teodor och hans föräldrar, som inte vill vara med på bild på nätet, så finns inga foton på dom med här.... Men vi andra, vi är med! Dagen var fantastisk, det var ett ljuvligt väder - alldeles lagom varmt med en ljummen bris som fläktade. Vi tillbringade flera timmar nere vid havet, vid Skanssundet, badade, umgicks och grillade korv. Sen gick vi upp till Elisabet och Tomas hus och firade Teodor med påmpa och ståt! Som alltid, bilar stod högst på önskelistan!

Grattis Teo!!


Vi badade och badade! Det var ljuvligt ljummet i vattnet! En annorlunda känsla för barnen att bada i saltvatten, det var märkligt tyckte dom!


Nästan som i ett annat land, känslan var verkligen sån!


Martin och lillebror Leo


Njutning på hög nivå!


Fina vänner i massor!
Hahaha, Aston älskar Andis (Robin och Martins lillebror på deras pappas sida). Han är 5 år äldre än Aston och en riktig idol!


Och så en bild på Bananen!! Ett stående skämt mot Robin (som inte kunde vara med denna dag), främst från Martin och Leo är att ge olika banan-presenter. Allt från riktiga bananer till filmer mm... Robin gillar inte bananer, har aldrig gjort. Tror han ätit en enda hel banan i sitt snart 25-åriga liv....

Inga kommentarer: