torsdag, april 06, 2017

DAG 364 - ETT ÅR!!!

ETT ÅR IDAG! Det är ett år sen jag påbörjade min viktresa på Itrim... Ett år har gått en jag började med måltidsersättningar och träning på Itrim. Det känns så nära i tid och ändå så avslägset! Förra sommaren höll jag ju på som mest med min viktnedgång. Nu ser jag fram emot min 1:a sommar på länge som normalviktig. WOW!


Många frågar mig om detta har varit ett svårt år, jag svara alltid NEJ! det svåraste var att ta bestlutet, det näst svåraste är nu - att hitta balans! Balans både viktmässigt, matmässigt, med jobb, livet och träning....

Så kontentan av det hela är att det svåraste är INNAN, när man är som störst och har allt jobb framför sig. När beslutet väl är taget är det ju bara att köra på! Sen måste man inse att man inte kan slappna av och gå tillbaka till gamla vanor när man nått sin målvikt. Kroppen kommer alltid sträva efter den högsta vikt man haft, så det gäller att verkligen ändra sina vanor, lägga tid på planering och matlagning och träning.... Att inte ge upp!

Nya mål?
Japp, jag ska jogga/pw:a en dag i veckan förutom träning 2 g/v på Itrim samt minst 8000 steg per dag (ligger oftast över 8000 steg, därav så lågt. Blir stressad om jag har en högre siffra *hahaha*). All annan träning är en bonus!

Är jag nöjd?
Vad ska jag säga? Kan jag säga annat än: JA, JAG ÄR SKITNÖJD! Nöjd med mitt beslut, min järnvilja, min viktnedgång, nöjd med att jag verkar ha hittat balans, nöjd med mitt arbete och den tid och uppoffring som jag gjort. Men inte så nöjd att jag lutar mig tillbaka och släpper allt, det är ju NU det börjar! Heja mig!

Så, lite foton kanske?! Här är dagsfärska foton som Chalrie tagit på mig. Rätt bra taget av en 6-åring ändå!


Då vs nu i siffror! Det är galet!! Mitt mål var att väga 62 kg på min ett-årsdag och se där!! EXAKT 62,0 kg! Kan det bli bättre siffror?! Tack kroppen! Nu jobbar vi vidare, du och jag!


Då vs nu i bilder! Redan då jag tog före-bilderna hade jag en målbild i huvudet, att på ett-årsdagen fotograferas i samma kläder jag hade vid starten av min vikt- och hälsoresa. Superstretchiga jeans, gör att det knappt syns att det är samma byxor. Galet faktiskt!


Kvällen avslutas med ett roligt och tufft aerobicsinspirerat pass med min coach Frida, så kul och ett roligt sätt att sätta starten för det nya årets träningar mm!!

1 kommentar:

Jozebelle sa...

Som jag sa, du har verkligen kämpat på bra, och om jag tänker på att Karin har hållit sej bra sen sin tid med itrim så ja, kanske det!

Grattis snygging!