måndag, april 10, 2006

Våren försvann lika fort som den kom....

Gaaaaaaaaaaaaah! Det är snöblask ute :-( Jag blir tokig, kan det inte bli varmt och sol och härligt nångång, det här är den längsta och tråkigaste vår jag varit med om. Jag behöver SOL!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, visst är det PESTIGT?? Alla våra grannar har ägnat helgen åt att skotta ut snödrivorna från tomterna ut på gatan för att den skulle smälta bort. Och så vaknar de och får sen NYA stora flingor dala från himlen! Nåja, det verkar ju inte ligga kvar i alla fall, alltid nåt...!

Anonym sa...

Haj tjejen. Nu vill man verkligen ha lite sol o värme. Jag ska nog ta och anta din utmaning så jag kommer i gång o scrappa lite igen. Ha det gott. Kram Martina

Anonym sa...

Hej igen, ville bara berömma dig för den underbara skissen på Mysbebbarscrap - har som vanligt missat när dem kom och såg den först nu när du hälsade nya medlemmen välkommen på länkade till utmaningarna! Den är precis lika fin som din (förr-)förra, så jag hoppas kunna göra något med den här också! :o)

(Hm - tittar på den igen och kommer på att den är lite lik den skissen som jag gjorde min brunrosa BOM-LO med... När det gäller bakgrunden i alla fall - fast upp och ner...! Inte konstigt att jag gillar den, kanske...! *s*)

Mindi sa...

I dag har vi V Å R ! ! !

Underbart!

Tänker på dig... ta det lugnt vännen!

Kram kram kram