torsdag, maj 28, 2009

Hoppas, hoppas hostandet är över!

Satt här och reflekterade plötsligt över att Aston INTE hostat på 2 timmar... Han hostade lite då han somnade, men inte sen dess... Är det för tidigt att ropa hej? Kanske, MEN det bådar ganska så gott iaf ;-) Såg oxå att klockan är hur mkt som helst, så jag MÅSTE verkligen hoppa i säng nu. Man vet ju aldrig hur natten blir...

Saxar in det jag delvis skrivit i en tråd jag hänger på i ett forum ;-) Orkar inte skriva om det, men vill minnas (eller inte) denna period...

----------------------------------
PUH! Aston är verkligen inne i en protestperiod just nu... Han ska vara på mig, men ändå inte... Gnäller och piper för minsta lilla... Försöker ställa sig upp mot saker, kommer ofta upp på knä. Vägrar sova, äter sämre... Fredrik duger inte, det är bara jag... Men när han är hos mig så gnäller han lik förbaskat.

Hahahahaha.... Jag är helt helt slut som människa på kvällarna, känns som om jag inte har en sekund över för mig själv just nu

Igår somnade han efter kl 22, efter att ha försökt natta honom 2 ggr vid kl 20 och kl 21. Då var han så trött och slut.

Idag sov han till 15,40. Sen fick han inte sova nåt mer under em/kvällen, hur trött han än var. Försökte natta honom kl 20, men icke... Han bara skrek och protesterade. Vägrade välling inför natten (och vägrade kvällsmat vid 17,30, men fick i honom gröt 18,30 iofs så det går ju ingen nöd på honom inatt). Kl 21 la jag honom gallskrikandes i sängen, men faktum är att efter att behövt gå in 3 ggr och säga "Godnatt" och stryka honom över huvudet (och sista gången över ryggen eftersom han låg på mage) så somnade han. På 10 min!

Jag VET att denna period går över och oftast fortare än man anar. Men fy 17 så trött jag blir.

Tur att jag ska åka 35 mil hemifrån nästa helg Drar på fredagen och kommer hem söndagkväll. Då får Fredrik och Aston hänga hela helgen och jag ska SOVA (och scrappa och umgås med mina underbara vänner).

4 kommentarer:

Jenny sa...

Ja, suck... Dessa perioder! Hoppas nu att Aston blir bra inom kort, att det verkligen är på bättringsvägen. Ja, måste verkligen se bilderna nu, är så himla nyfiken! Ska vi ha som mål att försöka få till en träff nästa vecka? Vi får höras om detaljerna i så fall. Kram och godnatt :)

Anonym sa...

Såhär var det för oss.....sov Romeo efter ca.15.00 så kunde vi inte lägga han från minst 20-21. han slutatde sova midda när han var 1år, alla "experter" tyckte han måste sova midda!! nu 2,5 år somnar han 19 och sover oftas till 8 dagen efter. ibland även till 8.
Kram 62Carinaz

viswpen sa...

Hej! Tänkte berätta om mina två killar som var riktiga gnällisar en period på dagen. Det berodde på att dom ville så mycket mer än dom klarade av dvs, ta sig upp, gå etc... Det var så jobbbigt att jag skaffade en gåstol ( jag vet att experterna är skeptiska till dom).Men för oss var det räddningen, båda blev glada igen och kunde ta sig runt på "egen" hand. Helt underbart att se...dock löste det bara humöret på dagarna.
Hoppas det ordnar sig för dig!

Isa sa...

Kan säga att du är inte ensam om att vara helt slut just nu.. Isabel har också en protestperiod ingenting duger förutom att vara klistrad på mig *suck*...

Vi får hoppas dom små blir sig själva snart igen!!!
Kramar från oss :o)