lördag, augusti 22, 2009

För ett år sen....

För ett år sen hade jag denna stoooora mage, vecka 39. Bara några veckor kvar tills bebisen skulle vara hos oss. Svullna fötter, ont i ryggen, pust och stön...

Vi funderade på vad det skulle bli för nåt, en pojke eller flicka, som kom till oss. Vi trodde ju på en tjej, det gjorde de flesta i vår omgivning. Så fel vi hade, den ljuvligaste av pojkar kom till oss några veckor senare.


Detta foto är inte visat tidigare, taget av sötaste Åsa Bergstrand

Fler foton...

5 kommentarer:

Helena sa...

Att vara gravid är onekligen något fantastiskt, graviditeten är så vacker! Ibland är det dock inte vacker man känner sig. Själv är jag i v. 33 - 57 dagar kvar och just nu börjar jag känna mig rätt otymplig och stooor! Men den stora magen påminner en hela tiden om vad vi har framför oss - det mest mäktiga och mirakulösa som finns!!!

Kram H

fnyz sa...

det där fotot på dig var verkligen jättevarckert! det riktigt lyser om dig!

kramkram

Anonym sa...

Ett riktigt vackert kort på en vacker gravid kvinna!

Jag fotar i jpg. Det där med att fota i raw verkar himla komplicerat och sen tar filerna så stor plats. Jag blir tokig på photoshop. Jag ser ju möjligheterna, hur mycket man kan göra med sina foton och det gör mig så frustrerad att jag inte kan få till ett endaste kort. *grrr*

Ulrika aka LillBlomman sa...

Jamen visst är det svårt att förstå, ett heeelt år sedan! Jag hamnade ju på sjukhus undefär nu för ett år sedan! Men DU jag var INTE sådär vacker som du! Har aldrig känt mig så ful som när jag var gravid, lite tråkigt faktsikt! Men jag minns ändå graviditeten med glädje och lycka! Man glömmer illamående, halsbränna och operationer så lätt:) Kramar!

Susanne sa...

Så roligt med en nystart av swe-bloggen! Det ser jag fram emot! =)