lördag, oktober 22, 2005

Firat Freddes födelsedag idag!

Japp, nu har han fyllt 27 år, eller hur?! ;-) Nähä, inte det??? Jaja, plussa på några år till då :-)

Fredrik fyllde egentligen år igår, men jag var tvungen att jobba :-s Men det gick bra det med. Innan jobbet så var jag till systemet och köpte en flaska vin (nåt av Lindemans, ett Merlot-vin) och så en skjorta till honom i present :)

När jag kom hem från jobbet, så hade Fredrik lagat god mat (kyckling, kroketter och tzatziki *mums*). Sen satt vi och mös framför tv:n :)

Idag har det varit full fart, Fredrik bjöd hit sina föräldrar, sin mormor, sina bröder med familjer på middag... Robin och Martin valde oxå att komma hit idag, de är ju egentligen hos sin pappa denna veckan. Jag och Fredde städade och var sen och handlade på förmiddagen/mitt på dagen. Sen började vi förbereda maten. Vi bjöd på smördegsinbakad oxfilé med potatisgratäng och bearnaisesås. Så smarrigt! Och för att vara totalt okonventionella, så bjöds det inte på några kakor eller bullar till fikat. Nä, vi hade gjort i ordning en stooooooor skål med fruktsallad istället. Så gott och bra mycket nyttigare, även om vi serverade den med glass :)

Det verkar som om Fredrik är nöjd med sin dag :) Jag är nöjd med hans dag iaf, om än väldigt trött i benen ;-)

Kram och hej!

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter som en toppen dag, först och främst för Fredrik då, men även för dig!