fredag, december 09, 2005

Har gjort en vacker tavla...

Japp, det har jag :) Jag gjorde en vacker tavla i present till Therese (min svägerska), eftersom hon fyllde år i tisdags... Fotot tog jag på hennes barn i somras, och jag bara älskar det fotot!!! Bad Therese skriva 3 rader om sina känslor för sina barn och de låg till grund för hela tavlan :)

Grunden är en canvasduk, som jag köpte på Granit. Helt perfekt blev den, och jag tror minsann att jag måste göra nåt liknande om Robin och Martin :) Klart jag ska ha en egen sån tavla, eller hur?!

Ikväll hade Therese kalaset, så jag, Fredrik och Martin åkte dit för att fira henne (Robin valde att stanna hemma, det är väl så med 16-åringar). När Therese fick tavlan höll hon på att börja gråta. Så underbart skoj att göra en gåva till någon verkligen uppskattar det :) Värt varenda minut jag lagt ner på den!!!

Supergoda mackor bjöds det på och sen underbar blåbärstårta, den hade jag kunnat äta massor med bitar av :) Men man får minsann hålla igen lite ;-)

Måste oxå berätta.... Jag fick ju nya migräntabletter när jag väl tog mig till läkaren för några veckor sen. Idag var det dags för ett anfall och efter att ha funderat och tänkt hela natten och morgonen om det var riktigt känning (det är fortfarande svårt ibland - efter 26 års migrän - att avgöra vad som är vad), så tog jag allra första tabletten. Efter 2 timmar bara sköljde migränen bort, lite lullig blev jag och visst kände jag av migränen fram till eftermiddagen. MEN på kvällen var det HELT borta!! *alldeles stum* Det har jag ALDRIG varit med om förut, hoppas verkligen att denna tablett är så bra som den var denna allra första gång!!!

Kramelikram!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag förstår att hon blev rörd till tårar din svägerska, det hade jag också blivit. Och självklart ska du göra en till dig själv. Varför inte be någon ta kort på dig och dina systrar och lillebror och ge till din mamma?