fredag, juli 10, 2009

Stackars lilla Aston!

Vi har varit till läkaren idag igen och nu kollade två läkare på honom. Tog nytt CRP på honom och det håller på och stiger :-(

Dels har han en begynnande öroninflammation, så nu har Aston fått penicillin iaf. Och så har han fått utslag på bålen, vilket ev kan vara vattkoppor. Men vi vet inte säkert än.

På måndag ska jag prata med ena doktorn på telefon, den som var mer van vid små barn och deras sjukdomar.

Känns skönt att de är så seriösa och tar en på allvar, även om det "bara" är vattkoppor och en öroninflammation. Känns så seriöst och vi känner oss så väl behandlade!

Nu får vi hoppas att öroninflammationen går bort på en gång och att det INTE är vattkoppor.... Vi ska ju till Gotland med Åsa och familj nästa söndag och en vecka framåt.... Annars hade han gärna fått ha vattkoppor... Men det blir vad det blir.

4 kommentarer:

Linda sa...

Stackars liten då! Jobbigt att han har besvär med öronen. :-(

Håller tummarna för att han snart blir frisk och att vattenkopporna vill vänta lite eftersom ni ska till Gotland.

kram Linda

Fnyz sa...

men stackars lilla aston :-( att han inte får vara frisk! å stackars mamman å pappan, det gör så ont i en när de små är sjuka och man är så orolig!

hoppas åxå att prickaran är nått "vanligt" kan ju vara nå utslag av annan sort åxå, matidla har haft prickar hur många gånger som hellst å vi har varit till HC men de har hittills inte varit något speciellt alls, inte ens vattkoppor även om de hade varit skönt å ha dem avklarade.

massa kramar till er och hoppas han får friska på sig nu! är ju svårt när han inte hinner bli helt frisk för då har han ju inget imunförsvar mot nya baciller heller.

Millanprillan sa...

Usch, vad tråkigt! Hoppas att han blir riktigt bra nu och slipper vattkoppor så ni kan åka!
Kram Millan

Anonym sa...

Hoppas att han blir frisk snart! Vi har två "öronbarn", minstingen har öroninflammation just nu när vi precis ska packa oss in i bilen och dra på semester :( Förra sommaren var precis likadan och det känns som vi är stammisar på vårdcentraler över hela Sverige :D

Hoppas den lille vännen kryar på sig!

/isabeli