tisdag, februari 23, 2010

Dagens foto - 100223 - vinterprommis och mys

Efter en fika i Västermalmsgallerian med några söta vänner från sept08-tråden på Familjeliv, så gick jag och Aston en sväng i det ljuvliga vintervädret. Lagom kallt (drygt 8-10 minusgrader, halvsoligt och lite snö som dalade) och BRA plogade trottoarer och vägar för en gångs skull gjorde det helmysigt!

Aston somnade typ 5 minuter efter att vi lämnat gallerian, sov gott i nästan 3 timmar i vagnen (ja, vi kom hem efter ett tag men han fortsatte sova och sova och sova, så jag tog tom en tupplur i soffan på 30 min tillslut).


Nybygget till höger vid Lindhagensgatan... Det är klart nu :-) Här ser man hur välplogat det är helt plötsligt, har staden tröttnat på ALLA som klagar på den urusla snöröjningen som varit denna vinter? De får ju liksom INSE att vintern varit här för att stanna och inte töar bort som alla andra vintrar...


Gissa om man går och tittar uppåt mest hela tiden? Även om det röjs frenetiskt på alla tak så hinns det inte med och det trillar ner en och annan jättehög emellanåt... Hua!


När Aston väl vaknade så tog han och Martin en mysig stund i soffan :-D Gosepojkar!

Inga kommentarer: