torsdag, maj 12, 2011

Lyckan över att få vara er mamma

De mornar man vaknar till de vackraste underbaraste leendena från sina barn är ljuvliga! Det bubblar och spritter i kroppen av kärlek till de små.


Att ha två små barn är ibland inte bara en dans på rosor. Ibland är det svårt att få vardagen att gå ihop, i alla fall kvällarna. Charlie vill gärna gå och sova/varva ner redan vid 19-tiden och somnar ordentligt först en timme senare. Aston är kvällspigg och det går sällan att natta honom före kl 20. Då tar nattningen 100 år.

Men ändå, för varje dag som går blir det lättare. Vi har rutiner som börjat sitta, Charlie har sovit på nätterna sen han föddes - vilket är en otrolig lyx med ett så litet barn.

Jag känner mig så ödmjuk över att få uppleva allt detta en gång till, att livet ger mig möjlighet att få bara mamma till ytterligare två små underbara liv. Jag får uppleva mammalivet en gång till. Så fantastiskt!

Och det är värt allt slit och gråa hår. De ljuvliga leendena, de knubbiga armarna som kramar dig, den kravlösa kärleken man får... Det gäller att förvalta det väl! Att älska tillbaka! Att vägra få dåligt samvete där de gånger tålamodet tryter. Barnen ska veta att man älskar dom i alla väder, vad som än händer.

Och de gör jag, jag älskar både de stora och de små barnen i mitt liv. Jag är rik, jag är lycklig!!! Full av kärlek!!

{Bloggar på språng med min iPhone}

1 kommentar:

Jozebelle sa...

Ja det är en rikedom som ingen kan ta ifrån en!