lördag, juli 09, 2011

Dagens foto - 110709 - Charlies fina dop!

Idag var det dags för Charlies vackra dop och den fina festen efteråt! Allt till hans ära <3 Dopakten hölls av prästen Annelie Ekström och hon hade verkligen lyckats göra doptalet så personligt och vackert! Hon pratade om mirakel och hur de små "hoppsan"-barnen i allra högsta grad är välkomna. Och att han såklart är lycklig och lyckligt lottad att ha kommit till vår familj. Vårt lilla hoppsan-barn ;-)

Vi förbereder oss!! Än är Charlie nöjd och glad, men det skulle visa sig att han är det första av mina fyra barn som faktiskt protesterat och varit ledsen under dopet. Han blev akut trött och akut hungrig ungefär halvvägs in i dopakten... Men vi höll ut ;-) Och så ser ni den vackra dopklänningen som jag var först med att ha och sen har alla mina barn, två av mina systrar samt några kusiner och kusinbarn haft den :-D


Vi håller om Charlie :-)


Charlie med gudfar Micke och gudmor Åsa <3


Aston får hälla vattnet i dopfunten


Finfint kort som Robin tagit
Alla barn är välkomna fram för att prata och titta på Charlie. I övrigt så sjöng vi även för Tilde som fyller fyra år idag :-)


Charlie gör allt för att få tag i psalmboken ;-)


Aston tröttnade efter ett tag och satte sig på trappen....


Ja, sen hade vi en fin liten fikastund i församlingshuset med alla nära och kära. Vi bjöd på god smörgåstårta för de vuxna och korv med bröd till småttingarna och sen blev det fika och tårta.

Aston sprang mellan vår fest och den andra lokalen där hans kompis Jills lillasyster hade sitt dopfika samtidigt :-) Liz döptes strax efter Charlie och vi visste att ungarna skulle fika hos varann mm och precis så blev det.

1 kommentar:

Ejris sa...

åh himlars vilka fina dopfoton!!!!
krams