fredag, juli 22, 2011

Härligt på landet!!

Efter att vi var och kollade på reptiler mm utanför Uppsala så passade vi på att hälsa på Fredriks föräldrar på landet. Vi tillbringar ju inte någon tid på semestern där denna sommar, då Fredriks mamma blivit svårt sjuk och vi inte vill störa/trötta ut henne. Men vi åkte dit över några timmar idag och var nere vid bryggorna och sjön bra länge och njöt! Tänk att Aston och Charlie oxå får uppleva lite av de här sommardagarna som Robin och Martin gjort i alla år. Det är så ljuvligt där, vårt paradis!

Aston och Martin kollar efter fiskar och näckrosor


Charlie hade en liten tröttmössedag idag, lite påverkad av värmen tror jag. MEN han klarar det bättre och bättre ju äldre han blir :-D


Aston badade faktiskt i sjön, men det var typ ett dopp på 2 sekunder. Sen kände han att det var "kallt" och ville upp. Han är en liten frys-skit precis som Robin och undviker att bada i sjöar och så. Men men, det gör inte så mkt ändå. Han får bestämma själv!
Tre av mina fina killar!


Fyra av mina fina killar ;-) Robin jobbar "tyvärr" sen 1,5 vecka tillbaka och vi kommer inte se honom på minst en halv vecka till...


Bus med pappa i gröngräset


Charlie fick känna lite på vattnet med fötterna, men det var inte så skoj. Han drog upp fötterna och gnällde till ;-) Kallt kanske?!


Sen kom det en äldre herre till stranden, paddlandes i kajak. Aston blev MYCKET intresserad av kajaken och paddeln och farbrorn lät honom sitta i kajaken hur länge som helst. Sååå gulligt :-)


Spänd kille, som tyckte det var oerhört skoj iaf ;-)

1 kommentar:

Jozebelle sa...

Det är så skönt med en del äldre männsiskor, dom som har massor med tid!!! Sen finns det ju de stressade människorna med. Synd att Fredriks mamma är sjuk! Hoppas det inte går åt det sämre hållet.

Kramizar Ann-Marie