torsdag, november 10, 2011

Babyfotografering | Alice 9 månader

Idag har jag haft en fantastiskt rolig babyfotografering här... Ljuvliga lilla Alice på 9 månader (1,5 vecka äldre än Charlie och precis samma storlek) och hennes underbara mamma Cecilia var på besök. Alice var en stjärna, ett riktigt modellämne måste jag säga. Hon verkade älska att stå i rampljuset. Det var helt klart en fröjd att fotografera henne - ensam och tillsammans med mamma!


7 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken underbar liten gullunge! Dina foton är lika vackra som vanligt! Kram

Jenny sa...

Och det är en fröjd att fotograferas av dig! Du är så varm och naturlig, man slappnar verkligen av. Och superduktig såklart, det kräver att man har känsla för stämning och detaljer vilket du verkligen har. Fina tjejer du fångat på bild också!

LillBlomman sa...

Jättefins foton vännen! Jag gillar de i rött bäst, varma och vackra! Sötfisen var så fin i rött! Kramar!

Anonym sa...

Oj vilka fina bilder. Kan man anlita dig för att ta lite bebisbilder på vår lilla sessa 1 månader ;)

webmosterhelene sa...

Tack alla!! Vad glad jag blir! Mia, såklart det går! Jag måste dock ha med min lilla Charlie då jag fortfarande är hemma med honom :-)

Jozebelle sa...

Jättefina foton, och Alice verkade väldigt tacksam och enkel att få på bild! Jag kan tänka mej att du är en del i det hela med, ja att det blir så bra alltså!

Mvh Ann-Marie

Anonym sa...

Har du möjlighet att maila lite prisinfo m.m och för min del är det inte några som helst problem med att du har med dig din lille. Har själv ett par tvillingpojkar också men de är snart 6 åringar :) sen lilla Becca också då, vår lilla sessa i familjen. Min mail är i alla fall mia.ramark@live.se Vore jättekul om du har tid och lust ;)