lördag, juni 23, 2012

Dagens foto - 120623 - lugn midsommardag

Åh, vad det är skönt att INTE vara bakis dagen efter ;-) Jag dricker numer sällan alkohol och blir därför inte bakis - vilket är helt underbart!

Vi softar på här ute på landet, idag har det varit kyligare! Barnen leker bra och sover bra! Ja, förutom att Charlie vaknade efter några timmars sömn igårkväll och verkade ha ont i magen. Det tog en timme för honom att somna om, men sen sov han gott hela natten. Idag har han varit lite lös i magen, men inga andra "symtom" så vi funderar på om det är ovanan vid vattnet?! Eller att han druckit saft i flera omgångar, det brukar han ju sällan göra. Nåväl, han verkar iaf inte sjuk :)

En alldeles ny vattenpistol som Aston fixade galant!! Superskoj!Full fart FRAMÅT!


Vi letade fram lite gamla leksaker sen Robin och Martin var små, det fanns till och med bilar i lådan till Charlies stora förtjusning!

Varför så butter?!


Vår stora fina kille, så söt och glad!! Vi älskar dig!

Lite båtfix, när semestern kommer åker den i vattnet och barnen ska få åka lite :)

Imorgon blir vår lilla kille hela 16 månader, det firade han med att för första gången äta glass SJÄLV ;-) Innan har han ratat allt som heter glass på pinne eller strut, ska det vara glass ska det vara i en skål. Men idag tog han en strut och åt som besatt, han till och med andades in glassen *s*


Inga kommentarer: