måndag, juni 03, 2013

Charlie och den onda foten.....

Ha överseende med den gryniga bilden, den är tagen igår em i ett kolsvart rum med mobilen. Men vill dokumentera om detta, att Charlie haft ont i vänster fot i omgångar och att vi nu vid tre tillfällen på fyra dagar har varit hos närakuten i Bromma (1 gång) och närakuten på ALB (2 ggr) med honom. Puh, vi har gått igenom ultraljud av höfterna - nada, röntgen av fot och underben - nada....

Fredrik filmade för att kunna visa doktorn hur Charlie vägrar att sätta ner foten emellanåt, som att foten krampar eller nåt. Men att han däremellan är precis som vanligt, hoppar och springer.

Idag var det tre doktorer som klämde och drog, tittade på filmen och som kliade sig i huvudet. Ingen vet varför.... Och Charlie är så snäll, låter alla prata med honom, klämma på foten osv.

Idag tog det väldans lång tid, Fredrik åkte in till närakuten på ALB med Charlie före lunch (jag jobbade) och vid 14-tiden löste jag av honom. Han åkte hem till Aston och gick på sommarfest på dagis, medan jag och Charlie tillbringade dagen på röntgen mm. Hela journalsystemet hade havererat så allt tog hundra år. Men trots allt så gick det bra med Charlie, han misströstade inte trots bananer, yoghurt och dricka istället för lunch och middag och trots avsaknad av sömn.

Han är en kämpe!

Inga kommentarer: