torsdag, december 10, 2015

Dagens foto - 151210 - Junibacken med Astons klass

Vilken härlig dag med en härlig klass! Jag följde med Astons klass till Junibacken, tillsammans med 17 barn, 2 fröknar och 3 andra föräldrar samt en förskoleklass med lärare och vuxna där med! Vilka fantastiska barn!! De var så duktiga på att gå på led, lyssna... Att åka kommunalt med ett 40-tal barn kunde ju varit påfrestande, men det var så bra planerat med max 3 barn per vuxen att alla barn var som ljus och så himla duktiga!

Väl framme på Junibacken åt vi pannkakor hela bunten, förbeställt som det var gick det smidigt. Sen delade vi alla upp oss, en vuxen tillsammans med sin lilla grupp - så fick man göra som man ville. Jag hade Aston, Leiah och Danny i min grupp och vi tog oss först till Filmstudion, en nyöppnad del där man fick lära sig göra animerad film (planera filmen, göra gubbarna och vyn, sen fotografera med en iPad och sen animera). Vi tyckte det var mycket roligt! 

Sen tog vi oss till Sagotåget och efter det lekte barnen i Villa Villekulla samt på en annan lekplats.... Sen var det dags att åka hem.

En härlig dag med härliga underbara fantastiska barn!!! Det gör vi om! 

Inga kommentarer: