onsdag, juli 20, 2016

DAG 105 - hurra!! -20 kg idag!

Men hej vad bra! -20,4 kg sen start hos Itrim för 15 veckor sen. Den här tiden har gått så sjukt fort och i början tänkte jag ju att det här kommer bli en tuff resa. Men i backspegeln - tuff emellanåt, ja.... Men så himla värt det!

Jag har "bara" gått ner 1 kg på 2 veckor, men har under den här tiden börjat äta ett riktigt mål mat - hemlagad lunch - om dagen. Sen igår äter jag ju två mål mat, frukost och lunch. Allt enligt handflatemetoden, som är en enkel metod att tillämpa!

Och det där "bara" däruppe, ja.... Visst känns det lite tråkigt att "bara" ha gått ner 1 kg, men nu anpassar sig kroppen  till en mer normal viktnedgång såklart. Det ska inte gå lika fort och jag måste komma ihåg hur mkt jag ändå gått ner hittills på denna resa! Och snart har jag ett alldeles normalt BMI samt är inom ramen för den fettprocent jag ska hålla mig inom. 

Fettprocenten har gått ner bra mkt sen sist, fettmassan har minskat med 1,7 kg sen senaste vägningen. Det innebär iaf lite mer muskler på kroppen, kan man hoppas *hehe*

Det här är sjukt bra oxå, jag har fyllt mitt kort med 16 träningar sen 8/6 och är med och tävlar om en picnickorg på Itrim. Tog ut ett kort till och ska försöka utmana mig att fylla ett till med 16 träningar innan augustis slut.... Får se om det går att få till med semester, resa och sånt.

Inga kommentarer: