måndag, mars 27, 2006

Men allvarligt!

Hahahaha, hur mycket prylar har man?? Det är sorgligt, men måste nog erkänna att det är mycket scrapsaker jag har *rodnar* Jag har under hela kvällen verkligen försökt sålla inför helgens träff. Och det har slutat med en fullproppat scrapväska modell XXL, en fullproppad pappersväska (har verkligen inte mycket papper med, med tanke på mitt förråd), en verktygsväska, en väska av märket QK med ETT album, foton och tidningar samt en stor beachkasse med dekorationer, bradsväskan, foamstamps etc.... Och jag menar verkligen att jag sållat 100 ggr... Även om andra garanterat har med sig grejer så vill jag ju ha med mitt eget det där och det där och... Ja, typ 5 foamstampsalfabeten får stanna hemma, plockade undan ett gäng band, dekorationer, stämplar, dynor, embossingpulver etc.... Men ändå :-s

Jag fick t.o.m erkänna för Fredrik att jag har mycket saker och det sitter hårt åt.

Jag vet att jag inte kommer hinna använda en bråkdel av det jag tar med mig, men lämnar jag sakerna hemma så får jag noll inspiration. Måste kunna välja - tyvärr! Önskar att jag kunde göra små kit, typ en 10-15 st med papper, dekorationer, band etc och bara använda det... Men jag funkar ju tyvärr inte så. Jag måste ha mycket att välja på. Men kanske får jag packa upp lite imorrn igen och sålla bort lite till ;-) Vi får se...

Nåväl, så är det! "Kanske" är jag inte ensam om att ha mycket prylar med mig.

Imorrn får jag packa väskan med kläder oxå :) Typ 1 extra tröja, underkläder, strumpor och necessären :) Tar typ ingen plats alls :) Ska ju bara träffa ett gäng hobbygalna tjejer i helgen *s*

Gah! Får inte glömma kameran och laddaren heller. Hmmm , måste nog skriva en lapp och sätta på dörren.

Sov så gott, nu är det natta!!

6 kommentarer:

Sofia sa...

Jag har ju aldrig varit på scrapträff men det låter som du kommer ha myyyyycke saker med dig.
Men jag är avis på er som ska åka till Helsingborg i helgen

jenny_li sa...

Jag är precis likadan - kan inte välja ut NÅGRA grejer att lämna hemma, lämnar jag nåt hemma så är det OFELBART det jag MÅSTE ha... Köpte en bamsestor kabinväska att packa in mina plastboxar med prylar i, men jäklar - jag fyller den utan problem, och frågan är om jag kan rubba den när den är full...!

Vi är galna, det är bara så! Tur att vi är i så gott sällskap! ;)

Grabben fick skyhög feber igår, men idag var han nere på 37,5 igen. Skumt va? Vi avvaktar, men fortsätter det såhär, så kan han nog åka bil på torsdag och hälsa på farmor och farfar i helgen! (Så får duplats med ÄNNU mer grejer i bilen...!)

AnnaG sa...

haha inte för att jag har riktigt så mycket scrapsaker som du har men jag känner igen mig i det du skriver. Vill oxså ha med mig allt för att kunna välja, sen att det finns en hel scrapmässa et stenkast ifrån där man kan shoppa om man behöver ngt spelar ingen roll =)Men jag kan ju iofs släpa med mig massor då Malena o jag har en hel kombi för oss själva.Värdsliga saker som kläder o annat tjafs det slikner ned i pytteväskan.

Marie sa...

Haha... jag känner igen det där. Varje gång jag ska på träff tänker jag att jag ska plocka ihop set, så det bara är att sätta sig att scrappa... men icke, tänk om man behöver det... och det??!!

Hoppas ni får underbart kul på träffen!!!

kram

Fiffi sa...

Jag är såååå avis! jag VILL så gärna vara med... Hoppas ni får supertoppenskoj! Fast det är ju klart ni får. ;-)

Anna sa...

Skulle du har mycket saker?!?!?! Det märkte aldrig jag, eller jo jag hade ju papplådor i anskiktet när jag sov hos dig *fnissr* Ja, vem har inte mycket saker vännen. Har insett att min Navigator är för liten så jag har köpt mig en Fiskars som jag hämtar i helgen.

Vi ses på lördag kramen Anna