fredag, april 07, 2006

Long time, no see...

Jag lever! Jag lovar! Men ibland känns det som om jag bara nästan lever. Har haft - och har - sån huvudvärk och migrän sen flera dagar. Menar att då jag inte har migrän så har jag "vanlig" huvudvärk istället. Så jag har försökt hålla mig från datorn litegrann...

Sen har grabbarnas hårddisk pajjat, i deras dator, så de får låna min dator lite då och då. Så innan de kan köpa en ny hårddisk så får vi samsas om denna :) Bra tillfälle att begränsa deras - och mitt - datoranvändande litegrann :)

Fredrik åkte upp till Vemdalen för lite skidåkning i helgen. Det gör att jag sovit så dåligt inatt och redan är vaken, trots att jag är trött och har ont i huvudet. Men ska väl hoppa i säng snart. Brukar inte sova dåligt när han är borta, vet inte varför det är så nu. Det är väl bara att "gilla" läget.

Jag var ju på Scrappizträffen i Helsingborg i helgen som var. Det var såååå fantastiskt kul, även om jag tyvärr fick bila ner själv (Åsa fick ju tyvärr förhinder i sista stund, så trist för henne - och mig - att hon inte kunde hänga med). Så 55 mil i vardera riktning, det är det längsta jag kört själv och varit ensam i bilen :) Det gick trots allt kanonbra!

Åkte hemifrån på fredagen redan vid 9 på morgonen och var framme vid 14-tiden, det gick smidigt och bra trots busväder (snö och slask på första biten av vägen, sen blev det massor med regn och ca 2 mil utanför Hbg blev det barmark). Men det gick himla bra, det var lite trafik mm. Fick komma in i hotellrummet vid 14,30, sov ensam första natten :) Det blev en sen McD-lunch, sen handlade jag lite Tapas att ha till middag på hotellrummet :) Somnade gott på kvällen.

På lördagen träffade jag på mamma_malin och marieg i hotellreceptionen :) Vi åkte till träffen tillsammans strax före 10 och kånkade in alla våra saker i matsalen på Olympiaskolan. Där träffade vi alla de andra tjejerna (osäker på hur många vi egentligen var, kan vi ha varit ett 60-tal scrappande och pysslande tjejer?). Packade upp lite saker, drog till scrapmässan som låg strax intill och shoppade en hel del. Sen försökte jag få lite skapat, 4 sidor fick jag till :)


Den här sidan är en av dom jag fick gjorda (bortse från det mörka vid knappen). Skapade inte så mycket under helgen, men det var ju lika skoj för det!

På lördagkvällen delade jenny_li och jag hotellrum, vi kom tillbaka till hotellrummet vid midnatt, snackade lite och somnade sen som stockar.



Vid 10-tiden på söndagen var vi tillbaka i lokalen, jag fick absolut ingenting scrappat denna dag. Men var till mässan igen, shoppade lite till, pratade med de andra tjejerna och bara njöt :)


Vid 15-tiden var det dags att inse att det var dags att packa mina grejer och bege mig hemåt mot Stockholm igen! Så vid 16-tiden rullade racer-saab:en mot Sthlm och jag packade ur bilen vid 20,30-tiden, gick och handlade sushi till middag, satt och pratade med Fredrik och sen däckade jag i sängen!!!!

Sen har veckan rullat på med jobb, studiebesök, jobb, huvudvärk och migrän! Är ledig i helgen, ser framemot 2 dagar helt ledig för att helt kurera mig!

Ha en bra dag!
>--kram--<

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Helene! Längesen. Hoppas allt är bra med dej!? Här är det sådär, sjuk, men jag överlever. ;) Trevlig helg! Kram/Evelina m. Jonathan

Sandi sa...

Lät mysigt med er scrapträff, oj vad många ni var!
Vi kom ju in med båten i Hbg på söndagen, så då kunde jag ju kikat in på er på Olympia :)
Ha en mysig helg!

Kramen