lördag, juni 28, 2008

Midnattssolsrally + Bergs slussar

Vi tog oss en spontantur ner till Österbymo, ca 3 timmars bilväg söderut från Sthlm sett... Fredriks stoooora intresse är ju bilar, och han hittar de mest bilrika samlingarna ibland *s* Denna gång var det lunchstopp i Österbymo i något som kallas för Midnattssolsrallyt. Skoj iofs, det var endel kändisar där (rallyprofiler och så t.ex. Eva Röse och Mikael Persbrand - Fredrik fick dom på bild, men visar dom inte här)... Och bilarna är inte nya utan gamla gamla saker som låter så härligt *s*Jag spanar in gamla Porschar :-)


Fredrik vid en söt liten Alfa Romeo


Vi har en norsk vän som älskar Mercedezbilar. Vi har ett helt gäng foton till dig, Danne!! Den här bilen var såååå läcker!


Jag vet att det inte är så "hippt" att gilla Saab, men faktum är att JAG gör det :-) Både gamla och nya varianter.... Kolla in de här två skönheterna!
Efter en lunch på värdshuset så tog vi oss vidare till Bergs slussar, ca 1 mil utanför Linköping. Vi har varit där tidigare, men ville dit och njuta av skapelsen igen och samtidigt passa på att ta en fika!!


9 kommentarer:

Fnyz sa...

vad många underbara foton. Måste va härligt att ha en sambo som åxå gärna fotar å dessutom gör det bra ;-) min är typ allergisk mot min kamera .

Rullfia/ Fia sa...

Bergsslussar är helt underbart att åka till & fika mm. Åkte ofta ditt när jag bodde kvar i Lkpg. Men längtar alltid tillbqax när det är sommar. Ta & fixa lite sen åka i väg kolla båtar mm. Fina bilder har du som alltid är ju nästan här jämt hos dig.

Emma sa...

Ni ser ut att haft en härlig dag! Vi or inte så långt från Bergs slussar så på vår kombinerade möhippa/svensexa fick vi slussa där... med kanot. Inte så trevlig upplevelse, men något man kan skratta åt i efterhand. haha!!

Nallebr.. sa...

åå så härligt!! gillar ochså Bersslussar:) var där förra sommaren..

HelenaK sa...

Åh vilken underbar mage du har nu. Fina foton allihopa!

Berit sa...

Gamla goda SAAB'er er herlige!
Vi brukte en V4'67 når vi giftet oss for 2 år siden - den hentet min far på fabrikken da den var ny! :) Jeg var på fabrikken i '75!
Og husker godt alle slussene, må tilbake en gang!

Ønsker deg en fin dag!
KLEM

Sheila sa...

You are so stunning! These are great photos.

Scoobie sa...

Herlige bil-bilder. Min store kjærlighet er gamle Amcars (særlig Corvette), men jeg kjenner også følelsen av Mercedes Pagoden. Takk for titten!

PS Grattis med Cut'en på the Nook!

MissMian sa...

Kul!! Du har varit i mina trakter då! :)