lördag, september 24, 2011

Charlie 7 månader

Tiden flyger fram! Nu har Charlie blivit SJU månader. Hur fort går det inte?! Sjukt egentligen... Sju månader sen vår lilla söta bebispojke landade på min mage efter en snabb förlossning... Sju månader av underbara dagar!


Vid sju månader äter han fortfarande en halv burk mat + fruktpuré till lunch, men äter lite mer ibland. Gröten på kvällen är helt klart favoriten! Har börjat äta välling oxå, en gång om dagen som regel. Ammar vid nattning och på natten 1-2 ggr, men är inte så intresserad på dagtid - bara ibland.

Charlie sitter nu stadigt, kan sitta i 15-20-30 minuter utan problem. Men vi litar inte helt på honom, plötsligt får han för sig att sprätta till och ramlar baklänges.

Hatar fortfarande magläge, men älskar att stå och går nu gärna om han får hålla i våra händer.

Hans absoluta favorit är Aston. Det finns ingen som kan få honom att skratta så lyckligt som när Aston busar med honom. Han gråter om mamma eller pappa lämnar rummet, men blir lika lycklig då vi kommer tillbaka.

Somna går bara med mamma eftersom han vill amma vid sänggående och vaknar han till nattetid är det mamma som gäller, oavsett om det bara ska i en napp eller om det är lite amning på g (men den klarar ju inte pappa såklart). Ibland ligger han vaken på natten och pratar för sig själv efter en amning (runt 4-5-tiden), men efter 20-30 minuter somnar han om av sig själv.

Charlie är bland de gladaste barn jag sett. Han säger till om han inte vill nåt, men är allt som oftast väldigt väldigt glad.

Här är de gamla collagen
Inga kommentarer: