lördag, september 10, 2011

Dagens foto - 110910 - Astons 3-årskalas

Hipp hipp hurra, för Aston idag! Eller ja, vi firar honom två dagar för tidigt. Aston fyller ju på måndag, men vi vill fira honom på helgen så alla go'a kompisar kan komma och hälsa på. Och på söndagar har han ju simskola. Så idag hade han ett kanonunderbart kalas! Alldeles lagom, sådär lagom stojigt och stimmigt, lagom med underbart glada barn, lagom med presenter och en alldeles FANTASTISK tårta som hans kompis Jills mamma bakat åt honom.

Kolla, Blixten är på besök!! Vilken tårta!!


Den gjorde succé, både hos stora och små :-)


Aston var helimpad över att Blixten kör på en gata på HANS tårta ;-)
TVÅ gånger ville Aston att vi skulle sjunga för honom, TVÅ gånger ville han blåsa ut ljusen. Egentligen fler gånger, men efter två gånger satte vi stopp. Problem med att vara mittpunkten?! Inte det minsta ;-)


Kan SJÄLV! Pappa får knappt hjälpa till....


Några av gästerna....


Massa underbart roliga paket! Allt från en Stålmannendräkt till Playdoh-lera med Blixten-figurer, tåg till tågbanan, bilar från Cars, kritor att måla på asfalten med... Ja, massor med roliga saker!!


Efter kalaset tog Aston ut Tilde och Filip på en ultrasnabb biltur på vändplanen. Det var så det hissnade i magen på Filip *s*


STORT TACK till er alla som firade Aston idag.

Nu ser vi framemot måndagen, som är hans riktiga födelsedag. Då firas han igen, med ledig dag från dagis, 3-årskontroll på BVC och massa paket från mamma, pappa och alla brorsorna. Men det är en annan dag det ;-)

1 kommentar:

Lilla07an sa...

GRATTIS till Aston i förskott! Och vilken tårta!!! WOW! Jills morsa går inte av för hackor hon *s*.