onsdag, juli 11, 2012

Dagens foto - 120711 - lek och bus

Tjoho, idag tog Fredrik "ledigt" från renoveringsarbetet och följde med oss på "Lek och bus" i Infra-city, Upplands Väsby. Vilket ställe, så roligt! En jättejättestor klätterställning som inte var helt lätt att hitta i, men det var skoj. Tre delar var ställningen så på ett ställe klättrade man, på ett sköt man skumgummibollar och på ett fanns det rutschkanor. Sen fanns det cyklar, bollhav, hoppborg och en liten lekdel för barn 1-3 år.

Jag var upp och klättrade en hel del med Aston i klätterställningarna och åkte kana med honom *s* Riktigt skoj faktiskt!

Charlie var skeptisk först, gick mest runt med sin snuttis och höll oss i handen. Men efter lite frukt-mellis så kom han igång :)

Det första man möter är en stooooor klättervägg med en jättelång och hög rutschkana. Aston försökte ta sig upp, men det var såååå mycket barn där. Precis innan vi ska hem lyckas han, men blir så rädd för höjden för det var riktigt riktigt högt. Så Fredrik fick klättra upp på den oranga "korven" i bakgrunden och hämta Aston ;-)


Lekdelen för 1-3-åringar... Var väl sisådär skoj tyckte Charlie. Bollarna var ju skoj.


I cykeldelen hamnade vi länge länge länge....


Cykla cykla


Skojsigt!
Coola safaridjur :)


Aston ÄLSKADE att skjuta med skumgummibollarna. Här var han gång på gång på gång....

1 kommentar:

Lilla07an sa...

Det där tyckte mina ungar va skitkul när Tobias tog med dem dit. Det var medan jag var på scrappträff med AoS-gänget :) Det blir garanterat fler gånger när vi är i S-holm.