tisdag, februari 03, 2009

Dagens foto #34 - 090203

Mina barn har olika ögonfärg... Robin, som är äldst, har blåa. Martin, mellankillen, har bruna ögon med lite drag åt grönt. Och så lilla Aston då, än är hans ögon mörkbruna :-)

Har länge tänkt ta makrobilder på hans ögon och nu ikväll var han medgörlig, så ett av dessa foton får vara dagens foto. Ser ni formen på hans ögon? De är runda och bruna, nästan som manga-ögon - ni vet, de japanska ursöta figurerna med stora runda ögon? *fniss*




Hur mår han då? Det börjar rätta tills sig så sakteliga :-) Dagen har mest bestått av sova tycker jag, hans mage är lite bättre... Han vill inte äta så ofta och jag har gett upp kampen nu, det är INTE värt att han börjar skrika varje gång jag kommer med flaskan bara för att jag anser att han ska äta lite men ofta. Så nu försöker jag vänta ut honom och han får fortfarande äta så mkt och lite han vill. Har koll på mängden han dricker och blir det under 800 ml på ett dygn, så tänker jag putta i lite extra vätska :-)

-----------------------------------------------------------------------------
Kika in HÄR för att se länkar till de andra duktiga "Dagens foto"-fotografer

11 kommentarer:

Anonym sa...

skönt att underbart söta lilla aston mår bättre - vilket fantastiskt foto på din lilla prins. Jag ler alltid lite för mig själv när jag läser om Astons matvanor;) känner så väl igen min egen lilla Anton för snart fem år sen - jag vet precis!!! hur du har det.

Kram från Cicci i Linköping

Helena sa...

VILKA ÖGON den pojken har! Han är verkligen ett ortoligt sött litet charmtroll :-)

Anonym sa...

Men guuud vilken söt bild!
Tror jag kommer och äter upp honom :)

Hemmabloggaren sa...

Bedårande ögon, barns ögon talar verkligen.

Anonym sa...

Har en utmaning åt dig i bloggen, om du vill förstås :)

Anonym sa...

Gott att han verkar bli allt bättre. Otroligt vackra glittrande ögon har han! Flickorna kommer att flockas när han blir äldre!

Anna sa...

Åhhh vad härligt att läsa att han mår bättre.
Vilet vackert foto på honom, har fått studera hans ögon på mycket nära håll och de är vackra.

Vinterkramen Anna

Anonym sa...

Han är verkligen ett särdeles vackert barn - vilka ögon!

Skönt att han mår bättre. Förstod att något måste ha hänt när det gick ett par dagar utan inlägg på bloggen!

Pussa lillprinsen!

Fia sa...

Jag förstår att alla smälter när de ser den här dockan, det är inte bara ögonen som gör honom så bedårande, utan även munnen. Det är någonting med formen som gör att han ser så finurlig ut.

Ja, det är roligt att följa din blogg för du njuter verkligen av den här perioden som andra annars kan uppfatta som slitsam.

Kram fia

Anonym sa...

Vilken bild! Jättefin.

Millanprillan sa...

Ojojoj, han är ju ännu mer bedårande på nära håll! (om det nu är möjligt!?!) Helt underbara ögon som nog många flickor kommer att falla för när han blir äldre! ;)
Kram på er och krya på er ännu mer!